Le Masque – Sylvie’s Golden Glow Mask

Het weekend is voor mij voor “me-time” en daarom was het geen straf om het nieuwste masker van Le Masque te testen. Dit is niet zomaar een masker, maar een masker dat goud bevat en in samenwerking met Sylvie Meis ontwikkeld is. Benieuwd?

Over Le Masque

Le Masque is in Zwitserland gevestigd en heeft een lange geschiedenis van expertise op het gebied van huidverzorging. Alle gezichtsmaskers zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en  luxe Bio-Cellulose (een sterk geconcentreerd pulp van Kokossap). Dit materiaal kan tot 100 keer zijn eigen gewicht aan vloeistof opnemen. Het revolutionaire “tweede huid” materiaal werd oorspronkelijk ontworpen voor de behandeling van medische wonden en brandwonden. Het zorgt ervoor dat de huid afgesloten wordt en het serum niet verdampt.

Naast gezichtsmaskers verkoopt Le Masque Switzerland ook een oog-, haar- en voetmasker ontwikkeld.

 

Sylvie Meis x Le Masque

Tijdens een gezellig event in Momo in Amsterdam, werd het Golden Glow Mask van Sylvie Meis, natuurlijk door Sylvie Meis onthuld. Het leuke achter deze samenwerking is, is dat Sylvie voor de samenwerking al wekelijks de maskers van Le Masque gebruikte (vooral de oogmaskers). Dit kreeg Le Masque door en ze besloten Sylvie voor een samenwerking te vragen.

In het masker zit daadwerkelijk het ingrediënt goud wat zorgt voor extra aanmaak van collageen, maar ook voor de mooie glow die het masker creëert. Daarnaast is het masker heel erg voedend en hydraterend door ingrediënten als avocado olie. Na twintig minuten intrekken ben je écht getransformeerd, aldus een trotse Sylvie. Niet alleen is het masker goed voor je huid op de lange termijn, maar Sylvie belooft dat je een instant “glow” zult zien na het gebruik ervan. Want welke vrouw wil er niet meteen resultaat zien?

De test

Het is belangrijk om te weten dat de maskers van Le Masque echt bedoeld zijn om te voelen als een tweede huid, daarom heeft ieder masker 2 (!!) bescherm lagen. De eerste laag haal je eraf voordat je het masker opdoet, de tweede als het masker op je gezicht zit. Vervolgens moet je het masker ongeveer 20 minuten laten intrekken. Het masker dekt hierdoor volledig je gezicht af en kan daarom goed intrekken. Sylvie raadt aan om ongeveer 2 keer week zo’n me-time momentje in te lassen.

Ik heb het masker getest natuurlijk! Het masker heeft een neutrale geur en is gedrenkt in 23ml serum, wat je zeker wel merkt als je het masker op je gezicht doet. Het masker blijft goed zitten, trekt niet en hydrateert enorm. Ik heb een enorm droge huid, wat met deze kou alleen maar erger wordt en dit masker heeft er voor gezorgd dat ik de hele dag een zachte huid gehad heb. Ook de glow was een klein beetje zichtbaar na het gebruik van het masker. Een dag of nachtcreme is na het masker niet nodig en met het serum wat nog in het zakje blijft zitten, kun je ook je nek of decolleté fijn insmeren!

Mocht je wat behoefte hebben aan me-time, dan kan ik je dit masker zeker aanraden! Het masker is bedoeld voor alle huidtypes.

Verkrijgbaarheid

De maskers van Le Masque Switzerland zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, POUR VOUS en in de webshop van Le Masque zelf. Je hebt al een masker vanaf €12,90.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *