Le Rouge Fashion – Velvet haarband

Bad hair day, geen zin in haar in je gezicht of gewoon opzoek naar een leuk accessoire? Ik vertel je meer over deze velvet haarbanden trend die je inmiddels overal spot.

Velvet trend

Vorig jaar zag je velvet = fluweel al in alle soorten en maten terugkomen, denk aan broeken, topjes, shirts en zelfs lingerie. Inmiddels is de velvet headband toch wel één van de populairste velvet items. Ze komen in allerlei kleuren en zijn vooral te herkennen aan de grote knoop die je op je hoofd hoort te dragen.

My velvet headband

Mijn velvet haarband is van Le Rouge Fashion, een Nederlandse webshop die hun eigen brand “Le Rouge Fashion” ontwerpt en daarna zelf met de hand maakt. Hierdoor zijn alle items dus uniek en zijn er vaak maar 2 exemplaren per artikel te koop. Ik draag de velvet haarband in het blauw, maar deze is helaas al uitverkocht in de shop. Wel is hij nog te bestellen in het zwart,  donker groen en een panter printje. Ook kun je natuurlijk altijd even bellen/mailen naar de shop, aangezien het allemaal handgemaakt is, heb je zomaar kans dat ze je nog kunnen helpen! Alle velvet haarbanden kosten €19,95. Ze zijn gemaakt van een dikke en luxe fluwelen stof en dankzij het elastiek aan de achterkant past hij gegarandeerd.

Ik vind de haarbanden een must voor een lazy Sunday. Zo hoef je je haar niet te doen en kun je het of los of met een knot dragen en ben je met de haarband in ready to go. Daarnaast houdt de haarband je oren een beetje warm en zijn ze erg lekker zacht. Ook vind ik de haarbanden enorm fijn op de scooter, dat scheelt weer een dramatisch scooterkapsel en waait mijn haar tenminste niet zo heen en weer.

Le Rouge Fashion

Le Rouge Fashion is een Nederlandse shop/eigen merk, waarbij alles zelf ontworpen wordt en vervolgens met de hand wordt gemaakt. Ze verkopen enorm veel hippe items waaronder baretjes, statement oorbellen en velvet flared pants. Denk niet te lang na om iets te bestellen, want aangezien er maar twee exemplaren van ieder product te bestellen zijn, heb je zomaar kans dat het snel uitverkocht is! En hoe tof? Dan heb je gewoon een bijna uniek exemplaar in handen! De shop verzendt gratis binnen Nederland.

Doe jij al mee met de trend?

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *