Hangmatgigant – Tropilex Hangstoel

Sinds mijn vakantie naar Bali vorig jaar wilde ik heel graag een hangmat of hangstoel in de tuin hebben. Er gaat tenslotte niets boven een “hangmomentje” met een goed boek. Inmiddels heb ik de perfecte hangstoel gevonden bij HangmatGigant.nl. 

 

De hangmatten/hangstoelen van Tropilex

Tropilex staat bekend om zijn kwalitatief goede hangmatten en hangstoelen, hierdoor zijn ze vaak ook iets zwaarder dan de gemiddelde hangmat of hangstoel. Vaak zijn ze gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, dit maakt hem ook nog eens milieuvriendelijker dan de gemiddelde hangmat. HangmatGigant.nl verkoopt voornamelijk hangmatten en hangstoelen die fair trade en/of ecologisch geproduceerd zijn.

Daarnaast wordt elke bestelling gratis verzonden, heb je 365 dagen om de hangmat/hangstoel (en het weer in NL) te testen.  En voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!

Heb je liever een meer premium hangmat of hangstoel? Check dan www.hangmatwereld.nl

Hangstoel Trinidad

Ik bestelde de Trinidad hangstoel van Tropilex, deze is 20 centimeter ruimer dan zijn broertje de ‘Bermuda’ waardoor de hangstoel direct wat comfortabeler ligt/zit. Je ontvangt de hangmat netjes in een opbergzak, waardoor je de hangmat bijvoorbeeld in de winter ook weer makkelijk op kunt bergen. Hij kost (zonder standaard) €59,00. Deze hangstoel is gemaakt voor 1 persoon, van max 120 kg. Daarnaast is hij weerbestendig en zou je hem dus ook eventueel buiten kunnen laten staan, wat natuurlijk wel zonde blijft!

De hangstoel had natuurlijk een testpersoon nodig en hij is meer dan goedgekeurd! Zo goed zelfs dat we gaan proberen hem in huis ergens op te hangen. Tv kijken met een plaid in een hangstoel klinkt namelijk als de perfecte combi!

Vergeet naast een hangmat/hangstoel niet ook iets te bestellen om hem op te hangen, zo kun je standaarden of haken bestellen om hem mee of aan op te hangen.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *