Parfumado – Michael Kors Sporty Citrus

Achter de douane op Schiphol is het standaard voor mij tijd om alle luchtjes te proberen die in de duty-free winkels staan. Vaak staan hier veel te veel luchtjes en weet ik uiteindelijk niet meer welk luchtje linksonder op mijn arm gespoten was. Dankzij Parfumado kan dit nu op een veel handigere manier!

Over Parfumado

Bij Parfumado ontvang je maandelijks een zelfgekozen parfum op de deurmat, in een handig handbagage/handtas formaatje. Je hebt de keus uit 250 parfums, wat je iedere maand de kans geeft om een volledig nieuw parfum te proberen. Hier kun je het aanbod zien, waarbij je heel handig kunt sorteren op geslacht, merk, stijl, associatie, seizoen en gelegenheid. Zo kun je speciaal voor een gelegenheid een geurtje uitkiezen en kun je zelfs soms een vriend/vriendin ermee verassen! Je kunt je keuzes al maanden van tevoren doorgeven in de kalender en tot 3 dagen van tevoren kun je deze wijzigen.

Op dit moment is er één abonnmentsoptie: een Parfumado abonnement bedraagt €14,95. De abonnementsvorm maakt gebruik van terugkerende afschrijvingen, wat eenvoudig en altijd stopgezet kan worden. Je kunt zelfs na 1 maand opzeggen, zonder dat er hier kleine lettertjes  zijn of gevolgen aan vastzitten!

Parfumado verstuurt 2 keer per maand hun producten, afhankelijk van wanneer je het abonnement begint, val je in 1 van deze 2 momenten. Je ontvangt daarna je zelf uitgekozen parfum door de brievenbus in een 8ml verpakking. Deze mag mee als handbagage in het vliegtuig en zou er voor moeten zorgen dat je er tot de volgende maand (en je nieuwe luchtje!) mee kunt doen.

Michael Kors – Sporty Citrus

Ik heb de handige zoekfuncties op Parfumado gebruikt om mijn keus te maken. Natuurlijk ging ik voor een vrouwenparfum en daarnaast zocht ik op de geurassociatie “Citrus” . Mijn favo luchtjes CK One, Fresh Couture – Moschino en Acqua di Gioia – Giorgi Armani vallen hier namelijk ook onder. Al snel kwam ik Sporty Citrus van Michael Kors tegen en besloot ik dat dat hem zou worden.

Sporty Citrus is (zoals de naam al doet vermoeden) een sporty, alledaags luchtje. De geur ruikt enorm fris dankzij de combinatie van citrus, musk en witte bloemen.

Ik vind het concept van Parfumado erg leuk, zo kun je op een betaalbare manier enorm veel luchtjes proberen. Ik heb bijvoorbeeld mijn eerste maand al een goede keus gemaakt en heb het flesje dagelijks in mijn tas zitten. Mocht je een abonnement teveel vinden voor jezelf, dan kun je het natuurlijk ook delen met een vriend/vriendin of je gezin!

Kende jij Parfumado al?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *