Micmacbags – Bucket Bag

Bucket bags zijn schoudertasjes die je door middel van een koordje dicht trekt. Dit maakt de tasjes wat meer zakkenroller-proof en hierdoor perfect voor een festival of een stedentripje. Ik nam mijn nieuwe bucket bag van Micmacbags mee naar Rome.

Over Micmacbags

Micmacbags ontstond in 1949 toen de eigenaar naar India ging; de naam Micmac komt voort uit zijn bewondering voor de Micmac indianen. Sinds 2015 zijn de tassen in een nieuw jasje gestoken, met dezelfde functionaliteit en kwaliteit als daarvoor. De tassen worden dan ook nog steeds geproduceerd in India, waar de werkomstandigheden nauw in de gaten gehouden worden.

‘Wij geloven dat mooie producten alleen onder de juiste omstandigheden gemaakt dienen te worden. Daarom is onze fabriek in India SA8000 gecertificeerd en garanderen wij onze medewerkers een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en arbeidstijden.’

Het merk verkoopt handtassen, schoudertassen, portemonnees, rugtassen, laptoptassen, clutches en zelfs luiertassen. Alle producten zijn gemaakt van echt leer en meestal te koop in verschillende kleuren. Zo kun je je portemonnee bijvoorbeeld ook mooi matchen bij je tas!

 

Schoudertas Kentucky

De tas die ik bestelde heet Kentucky . Ik bestelde de tas in het cognac, maar hij is ook te koop in het zwart, grijs, blauw en zand. De tas kost €59,95. De afmetingen van de tas zijn 22 x 12 x 22 cm, waarbij er in mijn geval een camera, telefoon, lipstick en zelfs een mini flesje water in paste. Echt ideaal voor een stedentripje of een festival dus! Het hengsel van de tas is in lengte verstelbaar.

Verkooppunten

Micmacbags verkoopt de tassen niet op hun eigen website, maar je kunt hier de online en offline verkooppunten vinden. De tassen zijn te koop in verschillende webshops en door heel Nederland, dus no worries!

Ervaring in Rome

Ik ben erg blij met de tas, hij matcht bij zo’n beetje iedere outfit en al mijn essentials pasten erin. Ook vind ik het “gebruikte” uiterlijk van de tas enorm gaaf. De meeste leren tassen vind ik pas mooi nadat ze een paar keer gebruikt zijn, maar deze tassen hebben dat effect meteen al!

 

Kende jij het merk al?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *