Lesara – Mermaid Off Duty

De opblaasbare flamingo’s hebben we allemaal wel gezien, maar ik kende deze leuke opblaasbare schelp nog niet! Gister heb ik heerlijk op het water gedobberd in deze floatie, inclusief parel natuurlijk. Ik bestelde hem bij Lesara.

Over Lesara

Lesara is een webshop die trendy kleding, accessoires en lifestyle items betaalbaar wil maken. Voordat je bij Lesara gaat shoppen, raad ik je wel aan om even na te denken waar je naar opzoek bent. De shop verkoopt namelijk echt héél veel, van kleding, schoenen, accessoires, mannenkleding tot woon & lifestyle items. Per product zie je de levertijd; handig zodat je bijvoorbeeld zeker weet of iets op tijd gaat komen of niet. De verzendkosten zijn €4,99 en gratis bij een bestelling boven de €50. Hier kun je alle items zien die ik tot nu toe bestelde.

De Floatie

Het luchtbed bestaat uit drie opblaasbare delen: de bovenkant van de schelp, de onderkant van de schelp en de parel. Het opblazen met een pomp viel mij alles mee, ondanks dat het luchtbed 130x180x100cm groot is. Dankzij de grootte kun je er ook enorm comfy in je eentje of met zijn tweeën een dagje op dobberen. Het luchtbed is afgeprijsd van € 91,99 naar € 59,99. Hij is alleen juli en augustus nog te koop! Je krijgt hem geleverd in een zak waardoor hij nog handig overal mee naartoe te nemen is, want nadat hij is opgeblazen is hij huge en kun je hem beter al op de plek van bestemming hebben. 

Ik vind de floatie trend echt enorm leuk, want hoe grappig is het om in een zwembad ineens allemaal fashionable floaties te zien in plaats van saaie luchtbedden? Het effect op de zee of een meer is nog veel leuker!

Naast deze leuke schelp heeft Lesara ook opblaasbare eenhoorns, pretzels, opblaasbare koelboxen, opblaasbare eilanden en natuurlijk ook de meest comfy luchtbedden. Check dus zeker even de website als je binnenkort op vakantie gaat of er eentje meewil naar het strand!

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *