Mix & Match bag – LouLou Essentials

Een tas die bij zo’n beetje iedere outfit past? Die je zowel met een velvet, furry of glitter voorkant kunt maken? Dat kan met de nieuwe LouLou Essentiels tas.

Over LouLou Essentiels

LouLou Essentiels (vroeger bekend als ByLouLou) is een Nederlands accessoires merk, wat zich kenmerkt door de combinatie van fashion en functionaliteit. Dit kan ik ook echt beamen, want ik heb nu meerdere tasjes van ze en allemaal zijn ze even functioneel. Het lijkt wel alsof overal aan gedacht is, iedere tas, clutch of portemonnee heeft zo’n beetje overal een vak of rits voor. Zo hebben de meeste tassen een vakje voor je smartphone, pasjes, briefgeld, pennen en zelfs een haakje voor je sleutelbus tot een hoop aparte vakjes met ritsen. Zo kun je for once, een geordende tas of portemonnee hebben. Zo zit er in ieder tasje of portemonnee een spiegeltje, een vak voor je telefoon en is alles enorm handig ingedeeld.  Naast tassen (in alle soorten en maten) en portemonnees verkopen ze ook clutches en accessoires.

De body & de achterkant van de covers

48BAGBODY

De tas die ik bestelde is eigenlijk alleen een “body” die je zelf kunt customizen. De body kost €99,95 en die is voor nu alleen nog te koop in het zwart met zilveren details. De tas heeft meerdere vakjes, bevat een spiegeltje en is ook voorzien van een ritsvakje. Het enige nadeel vind ik, is dat het hengsel niet te verstellen is.

Je kunt bij de tas dus verschillende “covers” kopen die al te koop zijn vanaf €29,95. Zo zijn er harige covers in allerlei kleurtjes en printjes, fluwelen cover, glitter covers en ook een super leuke “cheers” cover. Het fijne is dat je de covers echt in minder dan 30 seconde kunt wisselen, door middel van de 3 drukknopjes op de achterkant en de sluiting aan de voorkant. Geloof je me niet? Check dan even dit filmpje! Ik heb inmiddels een leopard cover, een “cheers” cover een leuke blauwe glitter cover.

Hierdoor is de tas ideaal voor bijvoorbeeld een citytrip en je maar beperkte ruimte in je koffer hebt. Zo hoef je namelijk maar 1 tas mee te nemen met 2,3 of meerdere covers kun je de tas op heel veel verschillende manieren dragen en bij al je outfits matchen!

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *