Unisa – Comfy Red Boots

Voor dit najaar had ik 2 dingen op mijn wishlist staan, namelijk een wit paar en een rood paar laarsjes. Inmiddels heb ik de perfecte rode laarsjes gevonden bij Unisa en heb ik ze ook al bij flink wat outfits gematcht. Benieuwd?

Over Unisa

Unisa is een Spaans fashionlabel, die zowel schoenen als tassen verkoopt. Unisa gebruikt vooral materialen als leer en suède en staat daarbij vooral bekend om het gigantische kleurenaanbod dat ze hebben. Tinten als zwart, groen, blauw, beige, taupe, cognac, rood en grijs; ze zijn allemaal vertegenwoordigd. Ook wat schoenen modellen betreft kun je bij het merk echt alles vinden, van loafers tot overknee boots, tot tijdloze pumps. Daarnaast staat Unisa echt bekend om de goede pasvorm en comfortabele schoenen. Zo weet ik dat mijn moeder vaak Unisa pumps draagt als ze moet werken en ze het hier prima een dag op volhoudt. Daarom werd ik erg benieuwd naar het merk!

Je kunt Unisa op de webshop zelf bestellen, maar je kunt ook terecht bij andere grote ketens zoals Omoda, van den Assem, De Bijenkorf, Shuz en Sarenza.

Red Boots

Aangezien rood een veel terugkerende kleur in mijn kast is, was ik al een tijdje opzoek naar rode laarsjes. Bij Unisa vond ik zelfs meerdere paren in het rood, maar mijn oog viel toch echt op deze laarsjes met hak. De laarsjes zijn gemaakt van suede met een 8cm blokhak en een “non-slippery” zool, voor extra grip. Naast de kleur rood, zijn de laarsjes ook in het zwart te koop. De laarsjes kosten €139,90 en vallen op maat.

Ik had de schoenen mee op mijn citytrip naar Londen, dus dat was wel een grote gok, maar gelukkig hebben de schoenen zich bewezen! Ik heb het 2 dagen lang volgehouden op de schoenen in de stad. Daarnaast paste de schoenen bij nog véél meer outfits dan ik gedacht had. Zoals je kunt zien heb ik ze gecombineerd met een leren rokje, met een spijkerbroek en met een zwart/witte ruitjes broek; in alle 3 de gevallen maakt de pop of red naar mijn idee de hele outfit af.

 

Wat vind jij van rode laarsjes?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *