Mos Fox – Dokter Clyde Lash Extensions

Op vakantie draag ik meestal geen make-up, toch wil ik niet met een blote-billen-gezicht rondlopen. Met wimperextensions is dit een mogelijkheid. Bedankt Dokter Clyde van Mos Fox for making me holiday ready!

In december ben ik ook al bij Dokter Clyde langs geweest (lees daar hier meer over) en eigenlijk was ik vergeten hoe fijn het is om geen mascara te hoeven dragen. Dokter Clyde is de mannelijke (hoe leuk?!) wimperstylist van Mos Fox. Mos Fox is gevestigd op de Campus Diemen-Zuid, met het ov kun je naar station Diemen-Zuid en dan is het twee/drie minuutjes lopen. Met de auto is het ook prima te bereiken en kun je zelfs gratis parkeren.

IMG_4561

Ik heb een one by one behandeling gehad, dit betekent dat er op ieder wimperhaartje 1 nepwimper gezet is. Dit duurt ongeveer 1.5 / 2 uur, maar ik heb dit juist als enorm ontspannend ervaren. Voor de behandeling bespreek je wat voor resultaat je wil, ik heb besloten een C krul te nemen. Hierboven zie je het prachtige resultaat: langere, vollere en donkerdere wimpers. Ik ben erg blij met het toch natuurlijke resultaat. Wakker worden met wimperextenions is zo’n luxe, je kunt nu echt met de “I woke up like this” look de deur uit, wat zeker op vakantie een flink voordeel is.

Je kunt een afspraak maken bij Dokter Clyde via de website van Mos Fox.  Een nieuwe set One by One kost €60 en een nieuwe set Russian 3D €70. Het verschil hiertussen is het aantal haartjes dat op je eigen haar gezet worden, bij een russian 3d set zijn dit 3 wimperextion-haartjes op 1 eigen haar. Voor meer creaties van Mos Fox, kun je op hun Instagram of die van Dokter Clyde kijken.

 

Heb jij wel eens wimperextions gehad?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *