Perfect Holiday Lashes

Het is alweer december; de maand vol met feestdagen. Om last minute geen kledingcrississen en make-up issues te krijgen, ben ik mezelf alvast volledig aan het klaarstomen voor de feestdagen. Dankzij Mos Fox in Amsterdam hoef ik mij in ieder geval geen zorgen meer te maken over mijn wimpers!

img_9503

Mos Fox is gevestigd op de Campus Diemen-Zuid, met het ov kun je naar station Diemen-Zuid en dan is het twee/drie minuutjes lopen. Met de auto is het ook prima te bereiken en kun je zelfs gratis parkeren.

In de salon werd ik warm ontvangen met een kopje koffie en een gesprekje; over wat mijn verwachtingen waren van de wimper en wat ik qua lengte/krul zou willen. Daarna begon mijn one by one behandeling.

img_9500-jpg

Ik heb 1.5 uur lang heerlijk ontspannen met mijn ogen dicht gelegen en over van alles en nog wat gekletst met de wimperstylist. Hierboven zie je het prachtige resultaat: langere, vollere en donkerdere wimpers. Wakker worden met wimperextenions is zo’n luxe, je kunt nu echt met de “I woke up like this” look de deur uit.

img_9501

Wil je zelf ook klaar zijn voor de feestdagen? Bel of WhatsApp dan naar 0612244895. Een nieuwe set One by One kost €50 en een nieuwe set Russian 3D €65. Het verschil hiertussen is het aantal haartjes dat op je eigen haar gezet worden. Beide behandelingen duren ongeveer 1.5 uur. De set die ik heb is one by one. Voor meer creaties van Mos Fox, kun je hun Instagram bekijken.

 

Wat vind jij van het resultaat?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. Wauw wat ontzettend mooi! Lijkt me heerlijk dat je niks aan je wimpers hoeft te doen en dat je niet meer met klontjes mascara zit haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *