Fashionable Camera Bag

Ik neem mijn camera tegenwoordig overal mee naar toe, vaak los in een gewone handtas, omdat ik mijn cameratas enorm lelijk vind. Op Instagram kwam ik I. Style Design Work tegen, een shop die fashionable cameratassen verkoopt. Lucky me: ik won bij hun give-away namelijk een tas. 

I. Style Design Work is een webshop uit Hong Kong, dit is dan ook de reden dat ik het zelf nooit had aangedurfd om te bestellen. Dankzij het winnen van de give-away weet ik dat ze zeker betrouwbaar zijn en dat de klantenservice ook enorm vriendelijk (en snel) is!

img_9686

De tas die ik heb gekregen heet de Kate in de kleur Antraciet Grijs. De tas is gemaakt van echt italiaans leer en kost hierdoor dan ook $ 169.00. De buitenkant van de tas is enorm chic, terwijl de binnenkant super functioneel is. Binnenin is de tas namelijk hardgemaakt om je camera goed te beschermen, ook zitten er allemaal handige vakjes in.

img_9688

img_9687

Bij de tas krijg je een opbergzak en een lang snoer, zodat je hem ook als schoudertas kunt gebruiken. Ideaal voor als je een dagje weggaat of een dagje gaat shooten. De tas is ook te koop in het zwart, (konings)blauw en paars. De shop heeft ook fashionable camera straps. Mijn pakketje was ongeveer 2 weken na verzending binnen uit Hong Kong, ik heb geen invoerkosten hoeven betalen.

 

Hoe bescherm jij je camera?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *