Personal Body Plan – update maand 3

Inmiddels ben ik over de helft met mijn Personal Body Plan, maand 3 van de 6 zit er namelijk op. Benieuwd hoe deze maand bevallen is?

“Personal Body Plan is ‘Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt’. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.”

img_9755

Even voor de duidelijkheid: NIETS hiervan is gesponsord of iets dergelijks, ik heb er zelf voor gekozen aan PBP te beginnen en heb besloten mijn updates maandelijks te delen, omdat ik veel vragen kreeg over PBP.

Op 5 september ben ik dus begonnen met mijn Personal Body plan (hier kun je meer lezen over maand 1 en maand 2), wat inmiddels meer dan 3 maanden geleden is. In die 3 maanden heb ik zoveel geleerd op het gebied van sport, voeding (lees hier bijvoorbeeld meer over mijn overheerlijke kwarkbollen recept) en bovenal gedrag.

img_9759

In maand 3 trainde ik 4x per week volgens mijn schema’s in de sportschool, had ik op mijn andere 2 dagen actieve rustdagen, waarop ik bijvoorbeeld ben gaan hardlopen of pilates deed en had ik 1 dag rust . Eerst dacht ik dat dit een mission impossible zou worden, maar ook al is het sporten soms een “moeten”, na een training voel ik mij heerlijk! Die stok achter de deur heb ik echt even nodig soms. Ook is het leuk om in de sportschool om je heen te kijken en te zien dat er een stuk meer mensen PBP doen dan je denkt, zo kun je altijd opzoek gaan naar een trainingsmaatje!

De resultaten van de afgelopen maand vielen mij een beetje tegen (na de grote verschillen van maand 1 krijg je toch hoge verwachtingen), maar aangezien ik wel merk dat ik fysiek (en mentaal) enorm veranderd ben, ga ik weer met goede moed maand 4 in!

Inmiddels kun je in plaats van 1x per maand beginnen aan PBP, nu iedere maandag beginnen! No more excuses dus. Ik kan het je in ieder geval echt aanraden!

 

Ben jij al aan PBP begonnen?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Wat goed van je! Ik wil heel graag weer hardlopen, maar mot jammer genoeg wachten tot mijn knieblessure over is.. Succes in maand 4!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *