Case Company – Customized Laptop Sleeve

Mijn macbook had al een marmeren cover, maar deze beschermt mijn laptop verder niet. Daarom ging ik op zoek naar een marmeren laptop sleeve of tas, deze zoektocht was lastiger dan gedacht en daarom heb ik zelf een marmeren laptop sleeve gemaakt bij Case Company.

Naast 12, 13 en 15 inch laptop sleeves kun je ook voor zo’n beetje iedere telefoon een hoesje ontwerpen bij Case Company. Zo kun je hoesjes maken voor Apple, Samsung, Sony, LG, Nexus, HTC, Huawei, Motorola en Nokia telefoons. Mocht je niet zelf willen ontwerpen, dan kun je ook uit heel veel leuke bestaande printjes kiezen.

img_9836

Op maandagavond bestelde ik mijn hoes en op woensdagochtend had ik hem al in huis, terwijl ik voor de gratis verzending in plaats van de express verzending gekozen had. Top service dus! Alle laptop sleeves kosten €29,95 en zijn gemaakt van neopreen, wat ze waterafstotend en enorm licht maakt. Let wel op: maar 1 kant van de sleeve is bedrukt, de andere kant is zwart. Het ontwerpen van een hoes is erg makkelijk, zo kun je afbeeldingen toevoegen als collage, tekst en zelfs emoji’s toevoegen.

img_9840

img_9835

Mijn ontwerp bestaat uit een collage van 2 foto’s, gevonden via pinterest. Ik heb gezocht op “marble” en “marble quote”. Ik vind de hoes erg leuk geworden en ben blij dat hij perfect past bij de skin van mijn Macbook (meer info daarover hier). Heb jij nog geen leuke cadeautjes voor je familie voor de kerst? Dan is een customized telefoonhoes of laptop sleeve zeker een leuk idee!

 

Wat vind jij van mijn nieuwe hoes?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Wauw, super leuke hoes. Ik kan inmiddels alle zelfgemaakte telefoonhoesjes wel dromen (je ziet ze echt zoveel voorbij komen) maar een laptophoes is nieuw voor mij. Mooi ontwerp heb je gemaakt. En vooral een leuke tekst ook. Like it! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *