Rosegal – Blue Crossbody Bag

Ik ben gek op kleine tasjes; van die tasjes waar precies mijn telefoon, camera en lipstick in past. Bij Rosegal vond ik deze leuke blauw/wit gestreepte crossbody bag. Het tasje is nog enorm leuk geprijsd ook!

img_9884-1

Bij Rosegal heb ik inmiddels al een paar leuke items geshopt. Klik hier voor mijn andere items. Rosegal is een webshop met een gigantische collectie, variërend van bijvoorbeeld kleding tot interieur items. De shop staat bekend om de lage prijzen. De shop verzendt wereldwijd gratis en over de levertijd hoef je je ook geen zorgen te maken. Precies een week na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik mijn pakketje namelijk al binnen.

img_9887

1475629142442382823

Het tasje wat ik bestelde kost $12.25, wat ongeveer gelijk staat aan €12. In de tas kun je meer dan genoeg stoppen, mijn camera past er dan ook makkelijk in: ideaal voor een dagje shooten. Door middel van de touwtjes en een magneetsluiting is de tas te sluiten. Het hengsel kun je korter/langer maken. 

De tas heb ik gecombineerd met een heerlijk warme herfst look: een beanie, een blauwe trui van Aaiko met een witte blouse eronder, Tommy Hilfiger schoenen en Zara spijkerbroek en jas.

 

Wat vind jij van mijn look?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. Wat een leuk tasje! Ik hou ook van kleine tasjes, precies groot genoeg om al je essentials mee te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *