New interior – Desenio Posters

Dankzij Desenio heeft onze woonkamer een kleine make-over gehad, ik mocht van de shop namelijk 4 posters uitzoeken om mijn kamer mee op te fleuren. Met de code “NONSTOPNIKKI” krijg je 25% korting op posters, van 14 t/m 16 augustus* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Over Desenio

Desenio is in 2010 opgericht in Stockholm en inmiddels zijn ze online aanwezig in 33 landen. De shop verkoopt lijsten, houders, hangers, klemmen en natuurlijk posters in alle soorten en maten. Alle posters worden afgedrukt op ongestreken, mat premiumpapier (200 g) van hoge kwaliteit. Het papier heeft een luxe afwerking en bleekt niet door zonlicht. Alle posters (behalve de maten 13×18 en 21×30) worden opgerold in een kartonnen koker geleverd, zodat ze tijdens de verzending niet beschadigd raken.

De levering bij Desenio duurt 3-8 dagen vanaf het moment dat je bestelt en de verzending is gratis bij een bestelling boven de €39. Daaronder betaal je €4 verzendkosten.

Mijn posters

Hoe ik te werk ben gegaan met het kiezen van mijn posters? Ik heb alle posters bekeken en heb ondertussen alle posters die ik mooi vond een “hartje” gegeven. Nadat ik alle posters gezien had, ben ik tussen mijn hartjes collectie gaan kijken welke posters er mooi bij elkaar zouden staan.

1. Sydney map

As you may, or may not know ben ik vrij lang in Sydney geweest en heb ik er zelfs een tijdje gewoond. Daarom werd ik meteen verliefd toen ik deze Sydney kaart poster zag. De poster kost € 24,95 en is alleen te koop in de maat 50 x 70.

2. Twelve Apostles

Ook ben ik in Melbourne geweest, waar ik samen met een vriendin een roadtrip langs de Great Ocean Road gedaan heb. Langs deze weg kom je de mooiste kliffen en uitzichten tegen, waaronder ook de twaalf apostelen. Vandaar dat deze poster een plekje verdient naast Sydney. Deze poster is te koop in de maten 30 x 40 (€ 13,95) en 50 x 70 (€ 24,95). Ik bestelde de 30 x 40.

3.  Palmtree

Ik had ongeveer 10 palmboom posters aan mijn favorieten toegevoegd, maar deze paste uiteindelijk het best bij de andere posters. Palmbomen geven voor mij zo’n instant summer feeling en daarom mocht deze niet ontbreken! Ook deze poster is te koop  in de maten 30 x 40 (€ 13,95) en 50 x 70 (€ 24,95).  Ik bestelde de 30 x 40.

4. World Map

Mijn poster collectie staat wel een beetje in het teken van reizen en daarom vond ik een wereldkaart een must-have hierbij. De wereldkaart is te koop in alle kleuren, maar ik besloot voor grijs te gaan, zodat hij bij mijn “drukkere” andere posters zou passen. Deze poster is te koop in de maten 21 x 30 (€ 6,95), 30 x 40 (€ 13,95) en 50 x 70 (€ 24,95). Ik bestelde de grootste maat: 50 x 70.

Bij de posters bestelde ik 4 zilveren lijsten. Ik ben ontzettend blij met hoe de posters samen staan en hoe ze in de kamer staan. Erg leuk om mijn mooie reisherinneringen zo aan mijn muur te hebben! Bedankt Desenio!

 

Vergeet de code “NONSTOPNIKKI” niet voor 25% korting op posters, van 14 t/m 16 augustus*

 *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *