Engraved Woodwatch

Het leukste pakketje van deze week was toch wel het horloge dat ik ontving van WoodWatch. Mijn naam was niet alleen gegraveerd op het doosje, maar ook op de achterkant van het horloge. How cute?

Over Woodwatch

In de zomer van 2013 werd Woodwatch opgericht als eerste houten horlogemerk in de Benelux. Het bedrijf werd opgezet door 3 vrienden, maar inmiddels wordt er vanuit Rotterdam en Groningen gewerkt en worden de horloges wereldwijd online en in winkels verkocht. Naast horloges voor mannen en vrouwen, verkopen ze ook accessoires zoals iPhone en Macbook covers. Alle bestellingen in Europa worden gratis verzonden, alle horloges hebben een levertijd van 1 dag (als je voor 17:00 bestelt op een werkdag) én retourneren is gratis!

Het merk is enorm bezig met duurzaamheid, zo wordt er voor ieder horloge alleen natuurlijk hout gebruikt, worden de pakketten Co2 neutraal verzonden en wordt er voor elk verkocht horloge een boom geplant.

Modern Gallery

Het horloge dat ik uitkoos is het Modern Gallery horloge uit de city collectie. “De Modern Gallery kreeg zijn naam vanwege het strakke ontwerp en de strakke lijnen van moderne kunst en is een weerspiegeling van de grootste steden.” Het horloge wordt gekenmerkt door een vierkante kast (van 30 mm) en een horlogeband van natuurlijk acaciahout. Er zijn 2 modellen: 1 met een witte plaat en 1 met een zwarte plaat, ik koos voor de witte. Beide horloges kosten €139.

Bij ieder horloge krijg je ook extra schakels en een schroevendraaier, zodat je zeker weet dat het horloge past. Daarnaast wordt het cadeautje echt als cadeautje geleverd en kun je het nog specialer maken door of het doosje of het horloge te laten graveren (of allebei natuurlijk..). Voor €19 kun je de horloges laten graveren en voor €29 kun je de houten box laten graveren. Super leuk als cadeau idee toch? Ook voor jezelf.

Ondanks dat het horloge van hout is, is hij totaal niet zwaar of stroef om je pols. Hij draagt enorm fijn en dankzij de witte plaat vind ik het een echte eye-catcher. Ook is het heel erg fijn dat hij bij zowel gouden, zilveren als rosé sieraden past.

 

Heb jij al een Woodwatch?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *