Peek & Cloppenburg Shopping Haul

In de grote steden (Rotterdam, Den haag & Amsterdam) vind je deze winkel, ook al heb je er misschien nog nooit opgelet: Peek & Cloppenburg. In Amsterdam zit de winkel op een enorm centrale plek, meteen naast de dam. Zowel online als in-store vind je enorm veel bekende en onbekende merken en een ruim aantal producten! Benieuwd naar mijn nieuwste aankoop?

Over Peek & Cloppenburg

In 1901 (!) opende Peek & Cloppenburg (P&C) het eerste filiaal in Duitsland. Nog steeds doet de winkel het vooral goed in Duitsland, daar vind je dan ook meer dan 60 winkels. Daarnaast vind je de winkel ook in België, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Zwitserland, Kroatië en Roemenië. In Nederland vind je de keten in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

De winkel in Amsterdam ben ik al een paar keer geweest en ook al ligt hij onwijs centraal, toch merk ik dat de meeste mensen geen idee hebben dat de winkel er ligt. Het is de eerste winkel die je tegenkomt als je vanaf de dam de Kalverstraat inloopt. De winkel kan van buiten een beetje “oubollig” ogen door de zaken kleding die je vooral ziet door de voorruit. Maar trust me, beneden vind je de mooiste en hippe merken. Van NA-KD tot Levi’s, tot Michael Kors, tot Tommy Hilfiger, Steve Madden, Superga, Nikkie, Calvin Klein en nog vééél meer.

Mocht je niet in de buurt zijn, kun je ook gemakkelijk online bij Peek & Cloppenburg shoppen. Je hebt zowel gratis verzending, als gratis retourneren. Daarnaast krijg je 15% korting op je eerste aankoop als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De standaard levertijd is 2-4 werkdagen.

Mijn aankoop

Vorige week ben ik naar Amsterdam geweest om mijn herfst garderobe te updaten. Bij Peek & Cloppenburg hing een hoop mooie knitwear, turtlenecks en hoodies. Uiteindelijk besloot ik naar huis te gaan met deze mooie pullover van Tommy Hilfiger. Het is een vrolijke en kleurrijke pullover en tegelijkertijd heerlijk warm. Ik combineer de pullover het liefst met een damaged jeans en een chain belt. De pullover valt normaal en is gemaakt van puur biologisch katoen, geen jeuk gegarandeerd.

 

Ben jij al herfst ready?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *