Personalized Beach Bag

Op Instagram had ik de fotogenieke gepersonaliseerde beach bags al voorbij zien komen, maar nu heb ik er ook zelf 1! Mijn eigen basket met Nvb erop, how cute?!

Manana Jewels

Mañana Jewels is een webshop die ik op Instagram tegenkwam door de gepersonaliseerde baskets die ze verkopen, daarnaast verkopen ze ook armbanden, oorbellen en kettingen. De baskets worden handgemaakt in Marokko van palmbladeren en gepersonaliseerd in Nederland. Zo kun je baskets in verschillende maten kiezen, een basket met pompoms, strepen, initialen en zelfs kwastjes kiezen. Je kunt kiezen uit ronde tasjes, baskets, clutches en nog veel meer leuks!

De niet-custom made producten zou je binnen 2-4 werkdagen in huis moeten hebben. De custom made en made-to-order producten hebt een levertijd van 5-10 werkdagen, dit staat altijd vermeld bij het desbetreffende product. De gepersonaliseerde items kun je ook niet retourneren.

Voor meer inspiratie, check zeker even hun Instagram!

NvB Bag

Ik koos voor de “My initial mini basket”  met witte strepen aan de buitenkant en een zwarte streep aan de binnenkant. Daarnaast wilde ik mijn initialen erop en een zwart kwastje eraan. De tas had ik na 3 werkdagen precies zo in huis als dat ik hem wilde hebben. De maat van dit tasje is 32 x 13 x 18 cm.

Het leuke aan dit tasje vind ik, dat hij iedere zomerse look afmaakt en dat hij ook nog eens super fotogeniek is. Je gaat dit tasje dan ook zeker vaker terugzien. Het fijne aan het kleine maatje vind ik, dat hij makkelijk mee kan op vakantie. Een grote rieten tas neemt namelijk veel ruimte in, in je koffer en is totaal niet praktisch. Ook kan hij fijn mee naar het strand, aangezien er precies een klein handdoekje en een flesje water inpast.

 

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *