Photo Diary Spain

Terug in de schoolbanken droom ik nog even terug naar vorige week; toen ik nog in de zon in Spanje zat. Time flies when you are having fun, right? Vandaag deel ik mijn Photo Diary van mijn korte vakantie.

Mijn opa en oma hebben een huisje in Zuid-Spanje, 2 uur rijden van de luchthaven van Alicante. Het was nog heerlijk weer, dus ik heb volop van de zon genoten en we hebben zelfs ’s avonds kunnen bbqen op het strand.

img_8105

img_8069

img_7922

img_7921

img_8048

Meer info over mijn leuke floatie vind je hier.

img_8040

Meer info over mijn bikini vind je hier. 

Zoals je wel kunt zien heb ik genoten van zon, zee en strand! Helaas is het nu weer back to reality en zit ik weer op school.

Ben jij wel eens naar Spanje geweest?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *