Ditverzinjeniet.nl – Floaties

Waar je vroeger nog rond dobberde op een krokodil of een dolfijn, dobber je tegenwoordig op de mooiste creaties. Zo heb ik afgelopen weekend op een zwaan en een watermeloen kunnen genieten op en buiten het water. Mijn hippe floaties bestelde ik bij Ditverzinjeniet.nl.

De zwaan was afgelopen zomer een flinke hype op Instagram, niet zo gek ook, want hij is natuurlijk enorm fotogeniek. Doordat de zwaan zo groot is (122 x 122 x 110 centimer), kun je er languit op liggen. Ideaal voor op vakantie, zonder lucht erin weegt de zwaan namelijk niks en neemt hij weinig ruimte in. Ik heb hem dan ook in mijn handbagage trolley kunnen doen. De Bigmouth Zwaan Zwemband is te koop in het wit en zwart en kost € 32,95.

img_8113

Mijn andere hippe floatie is de Bigmouth Watermeloen zwemband. Deze heeft de vorm van een gewone band, maar dan met een leuk printje. Ook deze is enorm licht en klein op te vouwen als hij nog niet opgeblazen is. Eenmaal opgeblazen is de watermeloen 122 x 122 x 33 centimeter. Deze kost € 23,95.

img_8046

Ik heb allebei mijn floaties leeg laten lopen en weer mee terug naar Nederland genomen, ze zijn immers veel te leuk om te laten liggen!

Ditverzinjeniet.nl is een webshop met enorm handige items voor elke gelegenheid en originele cadeaus en gadgets.  Als je op werkdagen voor 22:45 uur je bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De verzendkosten zijn €3,95 bij een bestelling onder de € 50 en daarna is de verzending gratis. De shop is in 2015 zelfs benoemd tot beste kadowebshop, zeker een kijkje waard dus, helemaal met de feestdagen in aantocht! Klik hier om mijn andere aankopen van de shop te zien.

 

Hoe dobber jij het liefst op het water?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

5 reacties

  1. Ze zijn allebei superleuk! Ik zou persoonlijk die zwarte zwaan wel willen hebben.
    Jammer genoeg is de zomer hier voorbij, wie weet waar ze volgend jaar mee gaan komen.
    Ik hoop op een unicorn. hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *