Triangl Bikini

De mensen die mij kennen weten dat ik al enorm lang een Triangl Bikini wilde: een bikini uit Australië gemaakt van neopreen. Triangl kiest zelf promoters uit en stuurt die een gratis bikini op, wie wil dat nou niet? Twee weken geleden sprong ik een gat in de lucht: ik mocht een bikini uitkiezen. Benieuwd hoe de bikini bevalt?

img_7795

De bikini die ik koos heet Delilah – Fiore Giallo en kost 79 USD voor het topje en broekje samen. Het broekje is te koop in twee modellen: cheeky en normaal, ik koos een cheeky. Aangezien er geen winkels zijn die Triangl bikini’s verkopen, dacht ik dat het lastig zou zijn om de juiste maat te kiezen, maar gelukkig is er een enorm behulpzame live-chat bij Triangl die je goed (en snel) helpen. De bikini past dan ook perfect. Ook met een kleinere omvang en grotere cup zijn er tops, daarvoor hebben ze bijvoorbeeld de S++ maten ontwikkeld.

img_8049

Alle bikini’s worden geleverd als een cadeautje, in een bijpassende neopreen tas of een chique zwarte doos. De verzending vanuit Australië heeft minder dan één week geduurd en ik heb geen invoerkosten hoeven betalen.

In het begin is de stof van de bikini even wennen, het zit iets stugger aan je lichaam dan een normale bikini. Toch is de stof erg fijn aan je lichaam en droogt hij erg snel. Na een kleine vakantie in Spanje ben ik nog steeds erg blij met de bikini en kan ik niet wachten om mijn collectie uit te breiden.

 

Wat vind jij van Triangl bikini’s?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

  1. Valt enorm mee hoor! Ik heb wel een cheeky genomen, die zijn op de bil iets smaller, maar aan de voorkant nog steeds normaal. XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *