Silver Mesh Mattise Watch

Mattise is een Nederlands horlogemerk dat ik tegenkwam op Instagram. Hun doel is om moderne, betaalbare en minimalistische horloges te verkopen die bij iedere outfit passen – dankzij de handige verwisselbare bandjes – . Ik ontving het Silver Mesh Strap horloge. Met de code “NIKKI” krijg je 10% korting!

Over Mattise

Mattise is een horlogemerk dat in 2018 is opgericht in Nederland. De shop verkoopt inmiddels 6 verschillende horloges en 3 losse bandjes, voor als je het bandje van je horloge kunt wisselen. Zo wil Mattise het mogelijk maken om één horloge bij meerdere outfits te dragen. Alle horloges kosten €69 en alle bandjes €19. Met de code “NIKKI” kost je horloge dus maar €62,10! De bandjes zouden om zo’n beetje iedere pols moeten passen, aangezien de mesh bandjes verstelbaar zijn en de leren bandjes meerdere gaatjes hebben. De shop verzendt wereldwijd én gratis!

Valerie – Silver Mesh Strap watch

Ik draag het Valerie horloge, die zowel te koop is met een roze leren bandje of een zilveren mesh bandje. Ik koos voor de zilveren mesh band, omdat ik dit wat tijdlozer vind. De kast heeft een diameter van 38mm, wat ik perfect vind voor een horloge. Nog steeds vrouwelijk, maar ook écht een statement om je pols. Daarnaast heeft de kast een simpel, maar tijdloos design en is hij rosé goud. Dankzij de zilveren band en rosé kast kun je hem fijn combineren met zowel rosé als zilveren sieraden, erg fijn! De mesh band is verstelbaar door middel van een schuifje, zo weet je zeker dat hij perfect om je pols zal zitten.

Voor meer inspiratie raad ik je zeker even aan op hun Instagram te kijken, daar kun je namelijk zien hoe alle horloges gedragen en gecombineerd worden! Ook bestaat de kans dat je mij nog spot op de website of Instagram van het merk!

 

Kende jij Mattise al?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *