Sportshowroom – handige zoekmachine

Tennis, fitness en hardlopen; ik vind het alle drie enorm leuk om te doen, maar voor alle drie de sporten is het natuurlijk nodig om speciale schoenen te hebben! Sportshowroom is een handige zoekmachine waar je voor alle sporten makkelijk schoenen kunt vinden én ook voor de nieuwste sneakers kun je er terecht.

Over Sportshowroom

“Sportshowroom presenteert een totaalaanbod aan webwinkels, kennis en inspiratie. De sporter is hier thuis.” Bij Sportshowroom kun je terecht als je op zoek bent naar schoenen zoals: sneakers, hardloopschoenen, voetbalschoenen en fitnessschoenen. Ook kun je er terecht voor trainingspakken en voor de mannen onder ons is het erg makkelijk om het tenue van je favoriete voetbalelftal te vinden! Daarnaast kun je op de website ook een blog vinden met inside verhalen over atleten, teams, merken en innovatie.

Nike Air Max 95

Één van de sneakermodellen die ik tegenkwam op Sportshowroom was de golden oldie: de Air Max 95 sneakers. Op de website kun je namelijk erg makkelijk zoeken op populaire modellen per merk, zo vind je snel alle populaire Adidas, Nike, Puma, Reebok, Fila, Asics en New Balance sneakers. Het fijne aan de website is dat je kunt zoeken op model, sport, collectie, kleur, maat, prijs, levertijd en webshop. Zo weet je zeker dat niet alleen de schoen 100% voldoet aan jouw eisen en aansluit bij jouw wensen, maar ook dat je de webshop waar je bij bestelt fijn vindt.

Ik ben verliefd geworden op onderstaande Nike Air Max 95 in een schattig mint kleurtje; perfect voor de zomer. Ook zijn de sneakers weer helemaal “on trend”, aangezien Dad Sneakers enorm hip geworden zijn de afgelopen zomer! Daarnaast zijn de schoenen ook nog eens super comfy en dankzij de demping in de zool zijn het fijne schoenen voor mensen met onderrug klachten.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *