Festival sunnies – Eklipsø

Het festivalseizoen is weer begonnen en dat betekent dat je de festival outfits en toffe accessoires weer uit de kast kunt trekken. Over twee weken heb ik weer een festival en één ding is zeker: dan draag ik één van mijn nieuwe Eklipsø brillen. Met de code “NIKKI20” krijg je 20% korting, ook op de sale!

Over Eklipsø

Eklipsø is een zonnebrillen shop die pas sinds een paar maanden bestaat. Ik kwam de shop tegen op Instagram en was meteen positief verrast; enorm gave foto’s met een echte fashion en travel ondertoon erin. Daarom was er meteen een match tussen Eklipsø en mij! Vandaar ook dat je mij kunt spotten op de Instagram van Eklipsø.

De shop is opgericht in Amsterdam, maar ze verzenden wereldwijd (en gratis!). De verzending duurt wel 10-20 werkdagen, dus houdt hier wel rekening mee als je bijvoorbeeld een festival op de planning hebt. Ze verkopen een hoop verschillende, toffe en fashionable modellen, in een hoop verschillende kleuren. Alle brillen kosten €24,99. Iedere bril wordt geleverd in een brillenzakje. Let wel op: je kunt de brillen niet retourneren, alleen als deze niet in goede staat aankomen.

Monaco Safari

Monaco Black

 

My top 3

Ik bestelde 3 brillen:

1.Monaco Safari

2. Monaco Black

3. Saint Tropez Red

Het duurde inderdaad even voor ik de brillen in huis had, maar dat maakte de aankomst er van niet minder leuk! Met de brillen maak je echt je outfit af en daarnaast zijn ze ook enorm leuk voor festivals, foto’s en vakanties natuurlijk. Vergeet de code “NIKKI20” niet als je gaat bestellen!

 

Wat vind jij van mijn nieuwe sunnies?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *