Smileffect – Soft dental brightening

Ik ben een echt blij ei, daarom zal je mij ook vaak (op foto’s) zien lachen. Je gebit is daar natuurlijk een essentieel onderdeel van en ik doe daarom ook mijn best die zo mooi mogelijk te houden. Bij Smileffect maken ze je tanden op een natuurlijke manier witter en beschadig je niet je glazuur. Ik testte het uit!

Smileffect

“De soft brightening gel van Smileffect bleekt de tanden niet, maar bevat een werkzame stof die geactiveerd wordt door LED-licht. Deze stof dringt door in het tandglazuur en veroorzaakt hier een reactie met de verkleuringen die in de loop der jaren door invloeden van buitenaf zijn ontstaan. Hierbij wordt de structuur van het tandglazuur zelf niet aangetast. Tanden bleken, de gangbare behandeling in de markt, is ook een snelle methode voor een wit gebit. Maar tijdens het bleekproces wordt het tandglazuur wel aangetast. Let daarom goed op voor welke behandeling je kiest!”

De smileffect behandeling kost €59,50, maar als je iemand meeneemt kun je niet alleen gezellig naast elkaar zitten, maar betaal je ook samen maar €99! Er zitten 38 studio’s in Nederland, dus er zit er altijd wel 1 in je buurt. Check hier de locaties.

Let wel: de behandeling werkt alleen op natuurlijke tanden!


Behandeling

Een behandeling duurt een halfuurtje (2 keer 15 minuten) en belooft je tanden 4-9 tinten witter te maken. Dit resultaat zou dan ook meteen zichtbaar moeten zijn.

De behandeling is erg comfortabel, je zit een halfuur in een ei vormige stoel, met een muziekje erbij en een bitje in. Voor alle mensen die ooit een beugel gehad hebben: dit lijkt TOTAAL NIET op het verschrikkelijke bitje van toen. De behandeling is eigenlijk gewoon een halfuur ontspannen zitten.

Boven: Voor – Onder: Na

Resultaat

Vooraf en achteraf hebben we mijn tanden vergeleken met een kleurenstrip. Ongelofelijk maar waar; mijn tanden zijn 12 tinten lichter geworden! Ik ben dan ook enorm verbaasd en super blij. Mijn tanden waren al niet erg geel, maar nu zijn ze het zeker niet meer!

Voor een blijvend resultaat moet je ongeveer iedere 3 maanden terug, dus dit ga ik zeker doen :)\

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *