Specsavers Safari Glasses

Als ik een lange dag moet studeren of werken, behoort een bril toch wel tot mijn essentials. Dankzij Specsavers heb ik nu twee nieuwe brillen (de tweede bril is gratis!) op sterkte uit de Soul Safari collectie. 

Soul Safari Collectie

“De nieuwe Soul Safari collectie van Specsavers moedigt aan om meer evenwicht in ons leven te brengen. En daar past natuurlijk een bril bij die de kijk op de wereld verrijkt. De collectie kenmerkt zich door het gebruik van warme, natuurlijke zandkleuren en kalmerende tinten en patronen in de monturen: van kristalhelder babyroze tot zwart en blauw/grijze schildpadprints.” 

De brillen zijn te koop vanaf €79 in 9 verschillende modellen/monturen en bij Specsavers krijg je standaard de tweede bril gratis!

My glasses

Ik koos twee tijdloze monturen die met zo’n beetje iedere outfit gedragen kunnen worden: Schiffer en Eco Sand.   De Schiffer bril is een leuke hippe versie van het aviator model. Wat de bril extra leuk maakt is het zilveren montuur en het printje op de pootjes. Deze bril is te koop vanaf €79. De tweede bril is de Eco Sand, een tof doorschijnend montuur. Deze is te koop vanaf €139. Bij alle brillen krijg je een doekje en een mooie stevige brillenkoker.

Hier draag ik de Schiffer bril. Binnenkort vertel ik je meer over deze hotspot!

Specsavers

Je kunt bij Specsavers online een bril bekijken, maar om hem daadwerkelijk te bestellen moet je wel even langs de winkel.  Hier kun je dan ook meteen een gratis oogmeting laten doen, zodat je zeker weet dat je bril perfect is! De standaard levertijd van een nieuwe bril bedraagt in de meeste gevallen 5 werkdagen.  Hier kun je een afspraak maken of een winkel bij jou in de buurt vinden. Vergeet zeker de actie voor de tweede bril gratis niet, deze geldt niet alleen op de Soul Safari collectie!

 

Draag jij wel eens een bril?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *