SodaStream – My Only Bottle

SodaStream, het bruiswatermerk dat het verschil wil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken, introduceert een nieuw product: My Only Bottle. Het is de eerste herbruikbare én vaatwasserbestendige fles waarmee je ook bruiswater kunt maken. Een enorm handige bottle voor onderweg, tijdens het sporten of wanneer je lekker aan het shoppen bent. Wegwerp flesjes worden hiermee overbodig!

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Een herbruikbare SodaStream-fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf, door te bepalen hoe vaak je op de “bruis” knop drukt. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Coolblue, PLUS, Bcc en MediaMarkt.

Wij hebben sinds kort een SodaStream in huis en ik ben enorm enthousiast! Wij kochten namelijk wekelijks 2/3 flessen bruisend water en dat is nu niet meer nodig. We kunnen met de Sodastream water met welk smaakje dan ook (bijvoorbeeld met citroen, munt of limonade) voortaan bruisend maken. En inderdaad, het apparaat is snel en makkelijk te gebruiken.

Over de My Only Bottle

De originele My Only Bottle heeft heel wat voordelen.

  • de fles past op de meeste SodaStream toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk je eigen bruiswater te maken
  • fashionable design met mooie metalen dop
  • superhandig dankzij het draagkoord, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen
  • vaatwasmachinebestendig
  • en last but not least, je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!

Blue, Pink, Black en Turquoise

De nieuwe (halve liter) fles voor onderweg is beschikbaar in drie musthave kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens een hardloopsessie of je favoriete yogales. Deze variant is vanaf september beschikbaar.

Voor het goede doel

Ben je enthousiast over de My Only Bottle? Registreer je dan op www.myonlybottle.nl/ www.myonlybottle.be en zorg ervoor dat je de unieke My Only Bottle als een van de eerste kan bestellen. De My Only Bottle is verkrijgbaar voor €9,99 euro. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze handige en duurzame aankoop maak je dus niet alleen jezelf blij, maar help je ook nog eens een goed doel!

 

Heb jij een SodaStream in huis?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *