New Beauty Brand – Divage

Divage is hét nieuwe beauty merk dat exclusief bij geselecteerde Etos winkels verkrijgbaar is. “Divage is ontstaan in  Italië en heeft zijn eigen identiteit opgebouwd door maximale nadruk te leggen op de kwaliteit van zijn producten die zijn geproduceerd en geformuleerd in Italië door de meest gezaghebbende bedrijven in de sector. Het uitgebreide assortiment, de aandacht voor detail, de look & feel en de hoge prestaties van de producten maken Divage tot een prachtig merk dat geïnspireerd is op een dynamische en trendy vrouw.”

Over Divage

In Italië is Divage al een bekend merk met een breed assortiment, met onder andere make-up, parfum, huidverzorging en accessoires. In Nederland wordt het merk voor nu alleen bij geselecteerde Etos winkels verkocht en alleen de make-up en nagellak is voor nu nog in Nederland te vinden.

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, curelty free, gemaakt en formuleert in Italië én leuk te betalen!

Klik hier om te zien bij welke Etos bij jou in de buurt Divage verkocht wordt.

Divage Event

Ik was uitgenodigd om bij de lancering van Divage in Leidschendam langs te komen; een super leuke middag, waar ik opgemaakt werd (met of course alleen Divage producten) en ik het hele assortiment te zien kreeg. Ik werd opgemaakt door de lieve Xavier , samen bepaalden welke producten van de Divage collectie het best bij mijn wensen, huid en gezicht passen. De hele look die je op de foto ziet is gemaakt met Divage producten, van primer tot foundation, tot oogschaduw en wenkbrauwen. Xavier heeft een prachtige look gemaakt met alle producten en geluk

kig mocht ik alle gekozen producten ook thuis uit proberen!

Ik ben dus erg enthousiast over Divage en kan je zeker aanraden om eens langs één van de geselecteerde Etos filialen te gaan!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *