Hotspot Den Haag – Mugs and Mermaids

Ik kom niet heel vaak in Den Haag, maar mocht jij er nou wel vaak komen of een tripje naar Den Haag op de planning hebben staan: ga dan zeker even langs Mugs and Mermaids!

Over Mugs and Mermaids

“Mugs and Mermaids is de Haagse hotspot voor kleurrijke, hippe, trendy en toch ook verantwoorde drankjes en bites! Bij Mugs and Mermaids laten we zien dat eten er prachtig uit kan zien, heerlijk kan smaken en bovendien nog verantwoord kan zijn. Ons assortiment zit zo in elkaar, dat iedereen bij ons terecht kan. Eet jij bijvoorbeeld graag vegan, glutenvrij of suikervrij? Dat is geen enkel probleem.” 

Je kunt bij Mugs and Mermads dus terecht voor van alles: van gezonde smoothiebowls, tot (iets minder gezonde) red velvet pancakes, tot blauwe cappuccino’s en verschillende broodjes.

Je vindt Mugs and Mermaids in de Torenstraat, op ongeveer 20 minuten lopen van Den Haag Centraal station. De hotspot is maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 – 17:00 en op zaterdag en zondag van 9:00 – 18:00. Je kunt er zowel op het terras, als binnen zitten.

Mijn bestelling

Als er ergens een smoothie bowl met Açai op het menu staat, dan kies ik die gegarandeerd. Zo ook deze keer! Ik ging voor de berry bowl met aardbei, açai, banaan, framboos, appelsap en met de volgende toppings: aardbei, rawnola, rode bes, banaan en hennepzaad. Daarbij nam ik een home made iced tea. Het eten en drinken smaakte echt ontzettend goed, dus dat kan ik je zeker aanraden.

De hotspot heeft dus een terras, maar deze ligt wel een beetje in de middle of nowhere. Je hebt dus niet echt een leuk uitzicht, maar je zit wel even lekker rustig. Daarnaast is het binnen erg instagrammable, met schattige tegeltjes aan de muur etc, maar daar is het wel erg klein. Het terras is daarentegen wel groot, dus met mooi weer kan ik het je aan raden. Met slecht weer heb je kans dat je voor een binnenplekje wel eens in de rij moet staan.

Al met al: ben je een keer in Den Haag, dan is Mugs and Mermaids zeker de moeite waard! Of je nu vegan, vegetarisch of geen van beide bent, je vindt er vast wel iets lekkers.

 

Kende jij Mugs and Mermaids al?

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *