Me-time with Biovène

“Me-time is the best time” en dat hoeft gelukkig vaak niet eens duur te zijn! Biovène is een Spaans beautymerk wat ampullen en maskertjes verkoopt. Alle producten kosten €1,99 per stuk bij Kruidvat en 3 voor €5. Ik testte de producten uit!

Over Biovène

Biovène is een Spaans merk dat ervan overtuigd is dat natuur en wetenschap goed samen kunnen gaan. Hierbij vinden ze het ook belangrijk dat dit betaalbaar blijft. Biovène probeert om de meeste pure ingrediënten te gebruiken en zo goed te zijn voor milieu en dieren. De producten worden dan dus ook niet op dieren getest (!!).
Biovène is te koop bij Kruidvat waar je een klein deel van hun producten kunt kopen, namelijk alleen de ampullen en maskertjes.

Ampullen zijn kleine buisjes met super geconcentreerde en daarom krachtige serums. Doordat deze zo geconcentreerd zijn, voel/zie je vaak meteen verschil en geeft het een flinke boost. Ideaal dus als je een festival/feest/etentje etc hebt. Hoe gebruik je een ampul? 1. schudden (zodat alle ingrediënten gemixt en geactiveerd worden) 2. breek de ampul 3. breng de inhoud aan op een gereinigde huid 4. breng je nacht of dagcreme eroverheen aan.

Biovène heeft drie verschillende ampullen:

  • een glow ampul verheldert je ongelijkmatige huid en vermindert fijne lijntje en rimpels. De ampul zorgt voor een stralende teint.
  • een detox ampul bevat een instant hydraterende en exfoliërende vloeistof. De ampul zorgt voor een soepele, stevige en merkbaar gladdere huid.
  • moisture ampul is een vloeibare BHA-detoxkuur met houtskool voor schone poriën. De ampul verheldert je doffe huid.

Het DIY masker: water + het poeder 

En 3 verschillende maskers:

  • ” #RealProblemSolver Native Secret DIY Powder-to-Clay Mask detoxt en stimuleert je huid met luxe roze Australische klei, granaatappel en mangosteen. Een botanisch supermengsel voor een stralende teint. Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypen.”
  • “#IndianHealingClay Aztec Legend DIY Powder-to-Clay Mask bevat ultiem reinigende eigenschappen. Het gezichtsmasker is geschikt voor de huid die gevoelig is voor acne en vlekken. Volgens een geheime Azteekse legende bevat Indiaanse genezingsklei een perfecte mix van calcium bentoniet, moringa en aloë vera. Je poriën worden hiermee geopend en je huid verzacht.”

  • #EyesUpHere Chest Lift Boob Mask is een borstmasker vol anti-oxidanten met sappige Matcha groene thee. Het masker ontgift en absorbeert overtollige olie en geeft vermoeide en gestreste borsten een oppepper.

DIY staat voor Do It Yourself en betekent dat je bij de maskertjes nog water moet doen, voordat je ze kunt gebruiken. Easy-peasy!

 

Mijn favorieten

Ik ben vooral fan van de prijsjes! Ik bedoel, voor €1,99 een beetje me-time en een zachte huid, daar kan ik geen nee tegen zeggen. Met de actie, 3 voor €5 wordt het nog beter. Vooral de ampullen zijn fijn en merk/voel je echt verschil van. Daarnaast zijn ze door het handige formaat ook nog eens mee te nemen op reis.

Als ik echt moet kiezen dan is het #RealProblemsolver masker mijn favoriet, omdat ik die stralende teint (zeker in het najaar) wel kan gebruiken. Daarnaast is het masker ook nog eens roze, staat toch nét iets leuker dan dat groen. Dit masker combineer ik het liefst met het glow ampul, om zo officieel een stralende huid te krijgen. Ik vind de prijs-kwaliteit van de maskers top en ik kan het je zeker aanraden.

 

Kende jij Biovène al?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *