Sohome – nieuwe eethoek

sohome eettafel

Iedereen heeft wel iets veranderd in zijn huis het afgelopen jaar, bij ons was dat de eethoek. Bij Sohome bestelden we nieuwe eetkamerstoelen en een nieuwe eettafel. Benieuwd?

Over Sohome

Sohome is een Nederlands bedrijf dat sinds 2007 bestaat. Inmiddels is Sohome uitgegroeid tot een inspirerende online woonwinkel en een concept store in Barneveld. Ze verkopen zowel meubels voor binnen als buiten, verlichting en accessoires. Voor zo’n beetje ieder budget zijn er wel mooie merken en producten te vinden bij Sohome.

Daarnaast is het erg fijn dat je op veel manieren contact met ze kunt zoeken, ze zijn namelijk telefonisch, per email, WhatsApp of via social mediakanalen te bereiken.

Je hebt je bestelling snel in huis en kunt zelf kiezen welke dag, vervolgens kun je de chauffeur volgen en weet je precies wanneer hij voor de deur staat. Je kunt zelf bepalen of je vooraf, achteraf of in termijnen betaalt.

Onze eethoek

Nola eettafel

Een ronde eettafel stond al erg lang op onze wensenlijst, maar de perfecte hadden we nog niet gevonden. Dankzij de handige filters van Sohome: vorm van de tafel, lengte, prijs, materiaal blad en materiaal onderstel, kwamen we al snel tot een selectie tafels die aan onze wensen voldeed. En zo kwamen we terecht bij de Nola eettafel met betonlook.

De eettafel is uitgevoerd in een MDF-blad met een toffe 3D betonlook. Het onderstel is zwart gepoedercoat staal, waardoor de tafel echt een industrieel uiterlijk krijgt. De tafel is enorm stevig, precies groot genoeg en past prachtig in ons interieur. Vooral het betonnen blad zijn we echt verliefd op.

Ferro eetkamerstoel

Met de eetkamerstoelen was het nog wel een dingetje, want we hebben eerst stoelen besteld, maar die waren niet 100% naar wens. Gelukkig was de service van Sohome top en hebben ze ons geholpen bij het uitzoeken van nieuwe stoelen en werden de andere stoelen keurig meegenomen bij het leveren van de nieuwe. Van een plaatje iets uitzoeken blijft lastig..

Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Ferro eetkamerstoelen. Een mooie, stevige en comfortabele stoel. Door het metalen onderstel past het mooi bij de tafel en omdat alles open is, oogt het erg ruimtelijk.

We zijn enorm blij met onze nieuwe eethoek en de service van Sohome. Dus ben je nog iets van plan in je huis te veranderen, check dan zeker even hun website!

 

Heb jij een woon make-over gedaan in deze tijd?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *