Steddynl.nl Jewelry

STEDDY is een nieuwe sieraden webshop met hippe, maar betaalbare sieraden. Vandaag show ik mijn nieuwe oorbellen en ketting! Met de code “NOWONLINE08”  bestel je tot en met 15 maart zonder verzendkosten.

Ik ontving de sieraden echt als een cadeautje; heel cute ingepakt met kleine hartjes er bij. De ketting die ik bestelde heet Jade, kost €14,95 en is ook verkrijgbaar in het goud. Door de tijdloze en simpele look van de ketting kun je hem overal mee combineren. Meerdere kettinkjes bij elkaar dragen is natuurlijk ook erg leuk!

IMG_9100

IMG_9106

De oorbellen kosten € 10,95 en zijn ook te koop in het goud. Het fijne aan de oorbellen is, is dat je er prima mee kunt slapen en je ze dus niet iedere keer in en uit hoeft te doen. Stiekem zit ik erover te twijfelen om in plaats van een knopje in mijn tweede gaatje, nog een paar STEDDY oorbellen te doen. Twee ringetjes naast elkaar vind ik namelijk ook erg tof.

 

Normaal zijn de verzendkosten €2,95 per bestelling. Bij een bestelling boven de €25 zijn de verzendkosten gratis! Gebruik tot en met 15 maart de code “NOWONLINE08” en krijg de verzending gratis. STEDDY verzendt je bestelling dezelfde dag nog, als je voor 15:00 bestelt.

Ik had de sieraden mee op mijn tripje naar Venetië, erg fijn, want ze pasten bij iedere look! Check vooral de webshop van STEDDY voor meer oorbellen, armbanden en kettingen.

 

Kende jij STEDDY al?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *