Nak Aroma Curl Haarverzorging

Wat betreft haarverzorging ben ik echt een “wat de boer niet kent, vreet ie niet” kinda girl. Toch had de haarverzorging van Nak mij wel nieuwsgierig gemaakt. Deze Australische haarverzorging is parabenen en sulfaten vrij.

NAK is een een Australisch merk dat zich richt op de professionele sector, zoals kapsalons en haarstylisten. Geen zorgen, het merk is ook te koop voor consumenten op bijvoorbeeld Haarshop.nl. Alle producten zijn 100% natuurlijk, parabenen en sulfaten vrij én zijn niet getest op dieren! Alle producten hebben een natuurlijke, niet overheersende geur.

Nak heeft verschillende shampoos, conditioners, treatments, styling en finishing producten. Daarnaast zijn er ook nog de Nak Aromas, Blonde en Heat Beat deze hebben allemaal een andere werking. Nak Aromas lijn is een exclusieve mix van botanische extracten en Marokkaanse argan olie. Deze mix is perfect voor het versterken, onderhouden en beschermen van gekleurd haar. Ze geven het haar extra glans, zachtheid en versterken de haarkleur.  Nak Blonde producten zijn ontwikkeld voor natuurlijk en chemisch gekleurd blond, grijs of wit haar. Deze zorgen voor een prachtig blond resultaat zonder de ongewenste gelige gloed en geeft het haar een prachtige parelmoer glans. Mij werd de Nak Aromas Curl lijn aangeraden, want ook al stijl ik mijn haar bijna iedere dag, van mezelf had ik ooit redelijke krullen. Krullend haar heeft vaak een vochttekort, zo ook het mijne. Het fijne aan deze lijn is, is dat er een heat protecting in verwerkt zit. Dit vind ik echt een +, omdat ik mijn haar dus zo vaak stijl.
IMG_9089

IMG_9084

De 4 producten die ik getest heb zijn:

Door het stijlen van mijn haar werden mijn krullen steeds minder en droogde mijn haar steeds lelijker op. Wat mij het meest verraste is dat mijn haar meteen na 1x wassen met de shampoo/conditioner prachtig opdroogde. Ik had ineens weer enorm veel krullen, die een stuk minder pluizig waren. Blijkbaar had mijn haar dus echt een vocht tekort! Inmiddels ben ik zo blij met mijn krullen, dat ik mijn haar een beetje probeer te sparen en minder probeer te stijlen.

De smooth curling creme vind ik eerlijk gezegd niet erg fijn, deze maakt mijn haar een beetje hard en plakkerig. Het serum vind ik daarentegen wel erg fijn, deze heb ik iedere dag in mijn tas zitten om mijn haar af en toe even te verzorgen. Het is echt instant minder pluizig na het gebruik hiervan.

Conclusie: Ik ben dolblij dat ik deze producten heb leren kennen, ik had nooit verwacht dat haarverzorging zoveel verschil zou kunnen maken!

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *