Tony Cohen SS17 MBWFA

Photo credits: Jeroen Snijders

Afgelopen vrijdag was tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam de show van Tony Cohen. Het thema van de show was “Restrained & Release”. Samen met een paar andere bloggers bezocht ik de show.

Tony Cohen SS17 (6)

Photo credits: Jeroen Snijders

In de show liep onder andere Kim Feenstra mee, zij opende en sloot de show. Restrained & Release, het gevoel van opgesloten zitten, maar vervolgens ruimte en vrijheid vinden, was voor Tony Cohen vanaf zijn eerste schetsen voor zijn Spring/Summer 2017 meteen een leidend thema. “Iedereen kent wel het gegeven dat je door omstandigheden gevangen zit in een situatie waar je even niet uit komt, die je bij de keel grijpt en je in een keurslijf houdt. Dat zorgt op dat moment voor ongelooflijk veel stress, maar kan na afloop vaak weer enorme euforie brengen. Die afwisseling van emoties, dat concept van vasthouden en daarna vrijkomen, vind ik een heel mooi gegeven en dat wilde ik verwerken in mijn collectie.”IMG_3814

Dit was dan ook duidelijk terug te zien in de collectie, die bestond uit couture stukken samen met  prêt-à-porter designs. De collectie ging vooral over “Licht en Donker” en Zwart/Wit, waardoor Nivea natuurlijk ook de perfecte sponsor was met hun Invisible Black & White deodorant. Sommige stukken waren enorm ruimvallend, waar andere stukken vooral uit strakke bondage items bestonden.

13590288_1776219532613101_2234480308696999593_n

Voor en na de show was er genoeg tijd om een drankje/hapje te doen en gezellig te kletsen met alle andere bloggers, vloggers, influencers en natuurlijk BN’ers. Ik heb dan ook echt een top avond gehad! Thanks CreamPR, Tony Cohen en Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam!

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Misschien vind je dit ook leuk:

5 reacties

  1. Het lijkt mij echt een mooie show om te zien! En wat is FashionWeek leuk, ik heb ook weer genoten! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *