Top 5 Van Haren Shoes

Ik kwam vroeger wel bij Van Haren voor leuke sandaaltjes, maar nu ik flink wat samenwerkingen met ze gedaan heb, weet ik dat je er voor veel meer terecht kan! Van Haren heeft mij positief verrast en dat deel ik graag. Daarom hierbij mijn top 5.

Over Van Haren

Van Haren opende in 1929 zijn eerste winkel in Rotterdam. De droom van Ivo van Haren was “zorgen dat iedereen goede, mooie schoenen kon dragen zonder hoge kosten. ” Inmiddels is Van Haren niet meer weg te denken uit de winkelstraten en hebben ze alleen al in Nederland meer dan 140 winkels. Sinds 2017 is Van Haren ook actief in België met een online webshop en 11 winkels in Vlaanderen.

Je kunt bij Van Haren terecht voor meer dan 25 verschillende merken, waaronder zelfs Nike, Reebok, Puma, Fila, Adidas en Kendall + Kylie. Ook verkopen ze 2 eigen merken: Graceland en Fifth Avenue. Van Haren staat vooral bekend om zijn betaalbare schoenen en goede prijs/kwaliteitverhouding. Zelfs bovenstaande merken zijn vaak voor leuke prijsjes te koop!

Als je bij Van Haren bestelt, betaal je geen verzend- en retourkosten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de schoenen gratis naar een Van Haren filiaal bij jou in de buurt te laten versturen. De bestellingen die je op werkdagen voor 21.00 uur plaatst, heb je al de volgende dag in huis.

Hier komt mijn top 5:

  1. Kingsday Ready

Deze schoenen vind ik écht een stunt! De schoenen kosten namelijk maar €4,99 en zijn verkrijgbaar voor kinderen, mannen en vrouwen. Hoe leuk? Voor dat geld kun je het bijna niet laten om een paar te kopen voor Koningsdag. Ik vind het persoonlijk ook echt heel fijn dat je “normale” schoenen hiermee gespaard blijven. Mij ga je dus zeker zien op deze schoenen de 27e!

2. Puma’s

Ik had nooit Puma’s, maar nadat ik 1 paar gekregen had, wilde ik meteen nog een paar! De schoenen zijn super comfy, perfect voor citytrips en ze staan leuk onder heel veel lookjes. Ik ging eerst voor een basic wit paar, omdat deze écht bijna overal onder staan. Rokjes, jurkjes, jeans, alles staat leuk. Daarnaast lijk je door de platform zool ook iets langer. Mijn tweede paar werd een lila/paars paar. Iets aparter, maar daarmee ook iets leuker! Van Haren verkoopt Puma sneakers in alle soorten, kleuren en maten. (Zie uitgelichte foto voor het lila paar)

3. Red Heels

Binnenkort een feestje met dresscode op de planning? Ik scoorde deze rode hakken/sandaaltjes. Ze kosten maar €24,99 en zijn te koop in 6 leuke kleuren. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een thema feest hebt en je weinig zin hebt om er veel geld in te steken. De schoenen zijn natuurlijk niet de meest comfy hakken die je ooit hebt aangehad, maar ze zitten echt wel prima!

4. Snake boots

Ik ben fan van slangenprint en van Chelsea boots, dus deze laarzen zijn een win-win. Ik heb ze al dagenlang aangehad en heb er 0 blaren of last mee gehad. Daarnaast maken ze iedere simpele all-black look tot een super leuke outfit. De laarsjes zijn echte eye-catchers en ze kosten maar €34,99! Perfect voor als je na dit seizoen geen zin meer hebt in de dierenprintjes.

5. Biker Boots

Ik heb mijn biker boots nu ongeveer een jaar, dat is ook de reden dat ze helaas niet meer te koop zijn. Wel hebben ze een hoop leuke, soortgelijke modellen. Biker boots zijn ideaal voor festivals, werk, een dagje in de stad etc. Eigenlijk voor alles dus! Ook deze laarsjes zijn enorm comfy.

Conclusie: Van Haren heeft mij echt positief verrast! Ze hebben ontzettend hippe hakken, (chunky) sneakers, laarsjes en zelfs sportschoenen. Van bekende merken tot eigen merken en alles is vooral ontzettend goed te betalen! Duurdere schoenen zijn niet altijd comfortabeler, trust me. Kijk als je iets nodig hebt, voortaan eerst bij Van Haren.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *