Under Lucky Stars – Sterrenmap

under lucky stars

Opzoek naar een leuk idee voor een geboorte, verjaardag, trouwerij of iets anders? Look no further! Deze sterrenmap van Under Lucky Stars wordt jouw volgende cadeau.

Over Under Lucky Stars

Under Lucky Stars is een klein bedrijfje, opgericht in 2016 in Barcelona. Ze maken unieke sterrenkaarten op maat om de belangrijkste momenten in je leven te herdenken; een eerste date, trouwdag, geboorte etc. Om de kaarten te maken, gebruiken ze de sterrencatalogus van de universiteit van Yale met informatie over bijna tienduizend sterren om elke kaart uniek te maken. Een origineler cadeau dan dit ga je niet vinden!

De sterrenmappen zijn momenteel verkrijgbaar in drie formaten: 30 x 40 cm, 45 x 60 cm en 60 x 90 cm. De posters worden gedrukt op 200+ GSM-vellen glad kunstpapier van uitstekende kwaliteit. Je kunt aan de sterrenmap een titel en/of voetnoot toevoegen en kiezen uit 9 verschillende ontwerpen om elke afdruk nog unieker te maken. Tevens kun je er een lijst in allerlei kleuren bij bestellen, zodat de poster meteen af is. 

Voor €49 heb je de kleinste poster inclusief verzendkosten, exclusief lijst.  De sterrenmappen worden wereldwijd verzonden en duurt ongeveer 7-10 dagen, hier hoort het maken van de poster natuurlijk ook bij.

 

Mijn Under Lucky Stars sterrenmap

Ik ging voor een sterrenmap van mijn geboorte, aangezien ik bijna jarig ben. Een from-me to-me cadeautje. Ik koos de 30×40 cm poster met een black-white lay-out met een witte lijst, zodat het mooi zou kleuren in mijn kamer. Natuurlijk wel even handig om bij een geboorte/verjaardag even de tijd goed te checken op een geboortekaartje of certificaat.

De kwaliteit van de poster en lijst zijn onwijs goed en ik had de poster ook snel in huis. Ik vind het echt een mooi, persoonlijk en origineel cadeau om te onthouden. “In een tijd waarin mensen hun huis inrichten met in massa geproduceerde IKEA-meubels en woondecoraties, is het leuk om iets heel persoonlijks en zinvols toe te voegen aan je leefruimte.” 

 

Kende jij Under Lucky Stars al?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *