World Natural Spa Day

Na de hectiek van de afgelopen maanden (en natuurlijk mijn afstuderen!) kon ik wel wat me-time gebruiken. Dankzij The Image Factory kreeg ik dit meer dan genoeg; ik mocht namelijk met een gezellig groepje influencers een dagje genieten bij World Natural Spa in Schiedam. Met de code “NONSTOPNIKKI” krijg je tot eind september 50% (!!) korting op je eigen me-time in deze privé spa!

Over World Natural Spa

“Een spa hoort een plek te zijn waar je ongestoord kan relaxen. World Natural Spa biedt een luxe privé spa waar je ongestoord alleen of met een groep van maximum drie personen tot rust kunt komen.

De luxe privé spa, World Natural Spa, is gevestigd in Schiedam en gebruikt de kennis uit de Ayurvedische leer in al hun unieke behandelingen. Volgens de Vedische Leer zijn de vijf elementen uit de natuur – lucht, water, aarde, ether en vuur – terug te vinden in ieder mens. Door het dominante element te identificeren, kan World Natural Spa de juiste behandeling aanraden. Het doel van elke behandeling is om de innerlijke balans te vinden en het lichaam en de geest volledig te ontspannen.

De wereld waarin we leven en het milieu dat ons omgeeft, staat bij World Natural Spa hoog aangeschreven. Door alleen natuurlijke, milieuvriendelijke en cruelty free producten en materialen te gebruiken, draagt World Natural Spa bij aan een beter leven.”

Bij de Spa kun je terecht voor spa behandelingen, hammam, lichaamsbehandelingen, jacuzzi, sauna, gezichtsbehandelingen, wenkbrauw behandelingen, hand en voetbehandelingen en zelfs een kapper en dat onder het genot van World Natural Spa producten en zelfs World Natural Spa thee! De spa is makkelijk te bereiken met het OV, zo stopt de tram vanaf Rotterdam Centraal voor de deur. Ook kun je er in de buurt prima parkeren.

Mijn behandelingen

Ik heb mogen genieten van een facial, hammam en een lichaamsmassage. Daarnaast heb ik de heerlijke theetjes geproefd en gechillt in de sauna en jacuzzi onder het genot van een bubbeltje. What more can you want?

Het leuke aan de spa is, is dat je samen met je lover of vriend/vriendin of vriendengroep een echt relaxt dagje uit kunt hebben. Je kunt je dag compleet op maat maken en daarbij kun je bijvoorbeeld zelfs een leuke lunch plannen in de binnentuin. Daarnaast kijk je je ogen uit binnen; het is zo prachtig ingericht! Alles straalt rust en een soort oosterse schoonheid uit.

Vergeet mijn code “NONSTOPNIKKI” niet, dit levert je namelijk 50% korting op, op alle treatments! Als je online wilt boeken, dan kun je de code invullen in de “booking notes” of je kunt telefonisch reserveren en de code noemen.  In alle gevallen wordt de korting in de spa zelf verrekend. Voor meer info; check vooral de website van de World Natural Spa zelf.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *