Collister X Illy Event

Afgelopen woensdag was ik uitgenodigd bij een Collistar event in Amsterdam, waar de nieuwe herfst/winter collectie gepresenteerd werd. Collistar is een (trots!) Italiaans merk en probeert daarom vaak samenwerkingen met andere Italiaanse merken aan te gaan; dit najaar is het Illy (koffie) geworden. Ik vertel je meer over de nieuwe collectie!

Collistar X Illy collectie

Collistar is een make-up merk opgericht in Italië, Illy is een koffiemerk ook opgericht in Italië. In 2014 introduceerde Collistar een project en tevens positieve boodschap voor de ‘Made in Italy’ sector, waarin zij haar liefde verklaart aan Italië. Beide merken willen dan ook de Italiaanse missie graag terugbrengen in hun producten: de hoogste kwaliteit voor een competitieve prijs. Beide merken besloten hun liefde voor koffie en schoonheid te combineren en zo is de “COLLEZIONE CAFFÈ” ontstaan.

De collectie bestaat uit nagellakken, lipsticks, oogschaduw paletten, bronzing powder, eyebrow pencil en een eyeliner. Er komen veel bruin en roodtinten terug in de collectie en deze hebben dan ook allemaal koffienamen, variërend van een cappuccino tot een ristretto. Hoe leuk? Mijn favo kleuren zijn de cappuccino en de moka, een lichtere bruintint en een donkere bruintint. In de collectie is rekening gehouden met kleuren voor mensen met zowel een warme als een koude ondertoon. Ik heb alle producten meteen in gebruik genomen en vertel je zeker binnenkort meer over mijn bevindingen! Voor alle prijzen en het zien van de hele collectie: klik hier.

Het event

Het event vond plaats in het Illy Espressamente café en het art’otel in Amsterdam, allebei op 2-3 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal. Natuurlijk stond koffie ook centraal op dit event, ik heb dan ook genoten van alle cappuccino’s en zelfs een koffie cocktail (gemaakt van likeur 43, espresso en nog wat andere geheime ingrediënten).

Daarnaast werd natuurlijk de nieuwe make-up collectie geshowd, door middel van een visagiste en een model. Het model zag er uiteindelijk prachtig uit, dus ik ben erg benieuwd of ik dat zelf na kan gaan doen.

Ook was er een Italiaanse kunstenaar aanwezig, die het logo voor de samenwerking ontworpen heeft: Massimiliano Petrone. Het logo bestaat uit een hart, voor de liefde voor beauty en koffie en twee koffiebonen in de vorm van twee lippen. Op ieder product is dit logo terug te vinden en op de bronzing powder zit het logo zelfs in relief. Maar, Massimiliano was niet zomaar aanwezig; hij kwam namelijk ook daar een kunstwerk maken op een gigantisch doek! Het doek was voorbewerkt met koffie en hij heeft er met rood/zwarttinten een prachtig kunstwerk van gemaakt, geïnspireerd op: hoe kan het ook anders? Koffie en make-up.

 

Bedankt!

Bedankt Collistar en Illy dat ik aanwezig mocht zijn! Het was een super georganiseerde dag en ik kan niet wachten om alle producten uit te testen. I’ll keep you posted!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *