Personal Body Plan – 1 year later

Op 5 september 2016 besloot ik met Personal Body Plan te beginnen; een beslissing waarvan ik nooit verwacht had dat hij zoveel impact zou hebben. Benieuwd naar mijn ervaringen van het afgelopen jaar en of ik nog doorga?

First of all: veel mensen hebben aan mij gevraagd “werkt PBP?” “Nee PBP werkt niet, jij moet er voor werken en willen werken! PBP helpt je daar wel ontzettend goed bij!” 

Over Personal Body Plan

“Personal Body Plan is ‘Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt’. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.”

Personal Body Plan heeft inmiddels verschillende plannen ontwikkelt, van een mommy plan, tot een wedding plan en een fat burning plan. Ook kun je qua locaties uit verschillende plannen kiezen, zo zijn er speciaal plannen voor mensen met een sportschool abonnement (en je kunt gratis naar de PBP Gym), maar er zijn ook plannen voor mensen die liever thuis of in een park hun work-out doen. Personal Body Plan kost €79,- per maand, voor een aaneengesloten periode van 6 maanden. Daarna heb je de keus om door te gaan zonder coach, dit kost €19,99 per maand.

Mijn Personal Body Plan

Ik begon op 5 september met een Personal Body Plan, met coach, om af te vallen. Je kunt mijn maandelijkse updates hier lezen. Na het eerste halfjaar was ik al 5/6 kilo en ontzettend veel centimeters kwijt, maar ik durfde het niet volledig zelf te doen. Daarom besloot ik nog een halfjaar aan te gaan, maar dit keer zonder coach. Echter is het afgelopen halfjaar zo ontzettend hectisch geweest met full-time stage lopen, scriptie schrijven etc. dat ik eigenlijk weinig tot niets met Personal Body Plan gedaan heb. Toch heeft dit alleen maar positief uitgepakt, mijn hele levensstijl was namelijk al genoeg veranderd en ik heb het prima gered zonder PBP. Ik sport inmiddels 4-5 keer per week en ik geniet er enorm van. Ook weet ik precies wat ik kan eten en ook daar geniet ik van (met mate natuurlijk). Ik ben inmiddels 8/9 kg kwijt (en dat terwijl spieren zwaarder zijn dan vet) en ik zit ontzettend fijn in mijn vel! Ik heb dan ook besloten niet verder te gaan met PBP, maar ik kan het wel iedereen aanraden! Het heeft mij echt geholpen om mijn levensstijl aan te passen, fitter te worden en ook blijer te worden met mijzelf. Dus als je nog twijfelt; trek jezelf over de streep! De timing gaat nooit perfect zijn namelijk.

 

“I may not be there yet, but I am closer than I was yesterday”

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *