WE Fashion – Suited Up

Pakken waren in de zomer al helemaal hip en nu in de herfst zijn ze ook niet weg te denken. De shorts zijn ingeruild voor lange broeken of pantalons en de zomerse printjes zijn ingeruild voor herfstkleuren. Mijn nieuwste pak is van de WE.

We Fashion

Niet alleen de pakken-trend is van de zomer meegegaan naar de winter, ook de ruitjes zijn nog steeds helemaal hip. Het pak dat ik kocht bij de WE is dan ook helemaal on trend. WE verkoopt veel damespakken variërend van nette business pakken tot iets meer casual pakken. Via de speciale pakken pagina kun je meteen het hele pak kopen en weet je zeker dat de blazer en broek perfect bij elkaar matchen.

Als je bij WE op werkdagen voor 22:00 bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis. Toch kan ik je aanraden om even langs de winkel te gaan of meerdere maten te bestellen, aangezien ik de broek uiteindelijk een maatje kleiner gekocht heb dan ik in eerste instantie dacht. De verzending is gratis vanaf €30 en retourneren is ook gratis, dus twee maten bestellen kost je niets extra!

Checkered Suit

Ik ging langs bij de WE in de Kalverstraat in Amsterdam. Een mooie grote (en opgeruimde) winkel waar ik even rustig de verschillende pakken kon passen. Je kunt online even checken of de winkel bij jou in de buurt het pak heeft dat je wil, zodat je zeker weet dat je er niet voor niets langs gaat.

Uiteindelijk koos ik voor het “slim fit checked pak”  die bestaat uit een een blazer met een strikceintuur in de taille en een pantalon met wijde pijpen. Het jasje kun je op twee manieren dragen: namelijk met een knoop aan de voorkant zodat hij mooi dichtvalt of juist met een knoop op je rug zodat je het shirtje/topje eronder ook kunt showen. Daarnaast vind ik het een groot voordeel dat het pak ook super leuk los te dragen is, zo is de broek enorm leuk met bijvoorbeeld een simpele zwart gebreide trui en is de blazer juist weer enorm leuk op een simpele zwarte broek of rok. En in de totale set zie je er meteen uit als een Girlboss.

Het pak kost €109,98. Ik draag de broek in een maat 36 en de blazer in een maat 38.

 

Heb jij al een pak in je kast hangen?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *