Back to school: Polette Nefertiti glasses

Ik wil er eigenlijk nog niet teveel aan denken, maar volgende week zal ik toch echt weer naar school moeten. Als ik dan weer flink met mijn neus in de boeken moet, zet ik het liefst een bril op sterkte op. Dankzij Polette ben ik Back to School ready.

IMG_6044j4e3b4

Dit is mijn 3e bril op sterkte, mijn andere zijn een Rayban Wayfarer en de Polette Transat Bril. Beide brillen hebben een beetje hetzelfde montuur en dezelfde kleur. Aangezien ik het montuur zo prachtig vind, ben ik op zoek gegaan naar een soortgelijk montuur, maar dan in een compleet andere kleur. Zo kwam ik terecht bij de Nefertiti bril. Deze bril kost met modeglazen € 24,99.

IMG_4650

Helaas is de Nefertiti bril uitverkocht, maar niet getreurd; Polette heeft minstens 600 andere prachtige brillen! Neem dus zeker even rustig de tijd als je een bril wilt bestellen. Filter eerst bijvoorbeeld op een kleur die je mooi vindt en daarna op een montuur.

IMG_4651

Bij het kiezen van een bril is het belangrijk om naar de breedte te kijken, zodat de bril niet te groot of te klein is voor je gezicht. Mocht je iets niet snappen of een betere uitleg willen, dan kun je Polette altijd e-mailen of met de klantenservice chatten, hier werken opticiens met veel verstand van hun werk, dus no worries! Ook kun je bij de winkel langsgaan in de Kinkerstraat, hier kun je alle brillen en zonnebrillen passen, een oogmeting doen en natuurlijk advies vragen.

IMG_4653.JPG

Een bril op sterkte kun je ongeveer vanaf € 30 bestellen en die heb je dan binnen 15 werkdagen in huis. Dus niet te lang wachten als je net als ik back to school ready wil zijn!

 

Wanneer moet jij weer naar school?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *