Photo Diary Bali 1

Time flies when you are having fun; zo zitten mijn eerste paar dagen in Bali er alweer op voor ik er erg in heb. Vandaag deel ik mijn foto’s van onder andere wat beachclubs, het strand en Gili Trawangan.

Ik verblijf in Sanur in het Swiss-belresort Watu Jimbar : een prachtig hotel met een groot zwembad, kamers met een prive zwembad of jacuzzi en een eigen beachclub. Het personeel geeft je ook echt het gevoel alsof je een prinsesje bent. Onderstaande foto’s zijn in het zwembad en op het strand bij het hotel gemaakt. IMG_5506

IMG_5569

Taxi’s zijn (net als de rest van het leven in Bali) enorm goedkoop. Let wel op dat je alleen in een Blue Bird Taxi stapt, dit zijn de officiële taxi’s met een goedgekeurde meter. De tweede dag besloten we daarom een taxi te pakken naar Nusa Dua; een wat rustiger en relaxter deel van Bali. Hier liggen allerlei luxe hotels met hun eigen beachclubs; zo ook Nikki beach, waar ik natuurlijk even heen wilde! Hier is alles net zo goed te betalen, zo kun je al avondeten vanaf ongeveer 10 euro pp.

IMG_5659

IMG_5691

IMG_4732

De Gili Islands zijn een paar eilanden op ongeveer 2 uur varen met de boot. Wij besloten het eiland Gili Trawangan te bezoeken, een eiland waar je enorm goed kunt surfen, duiken en snorkelen. Op het eiland mogen geen auto’s komen en dus wordt alles op de fiets of met paard en wagen gedaan. Dit eiland is zeker een bezoekje waard, al is het om de prachtige stranden en de schommels die in het water hangen (zie uitgelichte afbeelding).

IMG_5798

IMG_4917

Morgen staat er een hoop sightseeing op het programma, waaronder een waterval en het apenbos. Ik ben dan ook zeker van plan volgende week nog een photo diary te maken!

 

Ben jij wel eens in Bali geweest?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

11 reacties

  1. Zeker een aanrader! Alles is zo fotogeniek daar! (Sorry voor het late antwoord, WordPress deed het niet in Bali haha) XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *