Beats by DR Dre – GSMpunt

Muziek luisteren doe ik zo’n beetje iedere dag; meestal gebruikte ik daar de standaard iPhone oortjes voor. Inmiddels heb ik een nieuw paar oortjes, namelijk de Urbeats van Beats by Dr. Dre, die ik dankzij GSMpunt heb kunnen testen.

Beats by Dr. Dre staat bekend om de koptelefoons met enorm goed geluid, maar intussen hebben ze ook boxjes en oortjes, waar ook enorm goed geluid uit komt. Mijn nieuwe oortjes heten Urbeats en zijn in-ear oortjes. In-ear oortjes kunnen nog wel eens onhandig/niet fijn zijn als ze niet goed passen, gelukkig krijg je bij deze oortjes verschillende oortips, zodat er altijd wel iets tussen zit.

FullSizeRender

De makers van de Urbeats weten hoe irritant het is als de draadjes van je oortjes in de war raken in je tas of zelfs kapot gaan, daarom hebben ze enorme stevige en flexibele draadjes ontworpen. Als je de oortjes opbergt in het bijgeleverde opbergzakje hoef je je helemaal geen zorgen meer te maken!

IMG_0014

Aan de oortjes zit een schakelaar waarmee je naar het volgende/vorige nummer kan en je muziek kunt pauzeren. Echter staat links onderin op de Beats doos, dat de oortjes speciaal voor HTC zijn, dit zorgt ervoor dat de pauze knop wel werkt op een iPhone, maar de volgende/vorige button niet. Bellen met de oortjes kan wel op een iPhone.

De oortjes kosten € 69,95 en op werkdagen voor 18:00 uur besteld bij GSMpunt is dezelfde dag verstuurd! Bij de shop heb je geen verzendkosten en 6 maanden garantie. Heb je nog andere telefoon accessoires nodig, check dan vooral de GSMpunt website.

Ik ben erg happy met mijn Urbeats en heb sinds ik ze heb mijn iPhone oortjes niet meer aangeraakt. Het geluid is enorm goed en dankzij de goed passende oordopjes wordt het achtergrond geluid goed weggefilterd. Hierdoor hoef je het geluid niet zo hard te zetten en heb je dus minder kans op gehoorschade.

Wat voor oortjes/koptelefoon gebruik jij?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *