Lief & Leer

Lief & Leer is een vrij nieuwe webshop met handgemaakte armbanden, sleutelhangers, kettingen, enkelbandjes en (zonne)brillenkoordjes. Hier komt ook nog eens bij dat het enorm betaalbaar is, de levering snel is en je je producten als een cadeautje ontvangt. Ik heb inmiddels al een aardige Lief & Leer collectie. Benieuwd?

Lief & Leer is opgezet door Julia en haar moeder. Toevallig is Julia een enorm goede vriendin van mij en weet ik hoe lang ze al gek is op armbanden maken. Daarom ben ik enorm blij dat ze besloten heeft de shop op te zetten en deze passie te delen! Ik ben zeker niet de enige enthousiasteling, check hier vooral even de beoordelingen.

julia lief & leer

Op bovenstaande foto draag ik twee Lief & Leer enkelbandjes, namelijk het enkelbandje met trompetschelpjes , deze kost € 2,95 en het enkelbandje met vrolijke hangers, die € 3,95 kost. De enkelbandjes staan enorm zomers en zijn erg stevig. Julia heeft op dit moment een leuke actie, als je 2 enkelbandjes koopt, krijg je dit enkelbandje er gratis bij! Op = op.

IMG_4124IMG_4126

Deze armbanden zijn de Kralenwrap armbanden: 1 armband die 3 keer om je pols kan. Deze armbanden kosten € 14,95 (en sommige €7,95) en zijn zo’n beetje in iedere kleur te koop. Het handige aan deze armband is, is dat je pols met 1 armband compleet versierd is. In de armbanden zit een edelsteen, bij de omschrijving van de armbanden kun je de betekenis/werking van iedere steen lezen.

IMG_4149

Mijn persoonlijke favo items uit de shop zijn de (zonne)brillenkoordjes. Aangezien mijn meeste zonnebrillen neusvleugeltjes hebben (en dus niet in mijn haar kunnen) is dit echt een oplossing. Ook staat het enorm leuk, zelfs bijvoorbeeld om je leesbril in huis. Alle mijn koordjes kosten € 2,95  of € 3,95. Niet te lang twijfelen, want de koordjes worden (nog) niet in grote oplage gemaakt.

Bij een bestelling onder de €25 betaal je €2,95 verzendkosten, daarboven is de verzending gratis. De levertijd bedraagt ongeveer twee dagen en hierna ontvang je je bestelling echt als een cadeautje. Lief & Leer is hierdoor ook echt leuk om als cadeautje te bestellen, zelfs aan de cadeautjes voor heren is gedacht. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je 10% korting!

 

Wat vind jij van Lief & Leer?

Misschien vind je dit ook leuk:

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *