YOSMO Make-up organizer

Tijdens een event van Triangle PR maakte ik kennis met het merk YOSMO. YOSMO staat voor Your Own Smart Make-up Organizer. Na het event mocht ik zelf een organizer mee naar huis nemen en inrichten.

Mijn YOSMO organizer heet Block. Deze organizer heeft een lengte van 23cm, een breedte van 23cm en een hoogte van 27cm. De Block heeft een open bovenkant met 1 groot vak en 1 klein vak, waar je bijvoorbeeld je kwasten in kunt doen. Daaronder zitten 3 uitneembare lades met een klein diamantje als handgreep. De lades zijn zo gemaakt dat er precies 2 Urban Decay palettes op elkaar gestapeld in kunnen. Deze YOSMO kost €86,00 en hier krijg je dan ook een divider bij, deze kun je in 1 van de lades doen, om deze in vier aparte vakken te verdelen. 

IMG_0456

YOSMO heeft ook nog een Tower, Qube en Spa uitvoering. De Tower is nog iets groter dan de Block uitvoering en heeft dan ook 5 uitneembare lades. Deze heeft geen vakje voor kwasten, maar in plaats daarvan een deksel op de bovenkant. Deze kost €75,00. 

Zoals de naam al zegt is de Qube een Kubus, deze heeft net als de Block 3 lades, maar heeft een kleinere bovenkant met deksel. Hierdoor zullen bijvoorbeeld je kwasten en foundations er ver boven uit steken. Deze kost €55,00. 

De YOSMO Spa is  een transparante box in de kleur zwart met een bruine ondertoon. Ideaal als voor je douche/badspullen op de badrand. Deze kost €22,50. 

IMG_0460

 

Alle YOSMO organizers zijn gemaakt van hoogwaardig cast acryl, hierdoor zijn ze enorm stevig, maar wel enorm glanzend en doorzichtig. Als je binnen Nederland bij YOSMO bestelt, dan is de levering standaard gratis. Je organizer heb je dan binnen ongeveer 4 dagen in huis. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn YOSMO en zelfs het inrichten en opruimen ervan is al een feestje!

 

Wat vind jij van YOSMO?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. Het ziet er erg handig uit, maar ik vind het wel wat prijzig. Ik weet niet of ik het zelf zo snel zou aanschaffen. Het staat daarentegen wel sjiek op je kast 😉

  2. Ja prijzig zijn ze helaas wel! Maar het voelt wel echt als een goede lange investering gelukkig :)! XX

  3. Goedkoop is hij helaas inderdaad niet, maar het is wel zo’n investering waar je jarenlang happy mee bent! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *