Bellabeat Urban Leaf – Smart Jewellery

Al een tijdje was ik opzoek naar een activity tracker; een armband die je slaap en beweging traceert. Aangezien het de bedoeling is dat je zo’n fitbit iedere dag draagt, is het natuurlijk wel fijn als hij een beetje fashionable is. Mijn prachtige nieuwe smart jewellery is de Leaf Urban van Bellabeat.

Bellabeat is een bedrijf dat bekend staat om de creatieve en innovatieve producten om vrouwen bewuster te maken van hun gezondheid. De Leaf Urban is de nieuwste toevoeging aan hun collectie. Naast slaap en beweging meet de hanger ook stress. Dankzij het verbinden met de Bellabeat app helpt de hanger ook om erachter te komen waar de stress vandaan komt en hoe je dit kunt voorkomen. Zo zitten er in de app ook allerlei verschillende meditatie oefeningen verwerkt.

bellabeat

bellabeat2

De Leaf Urban is te koop in het zilver en in het rosé en kost €132,93. De verzending is gratis wereldwijd. Bij de hanger krijg je een prachtige armband, een ketting en een setje om de batterij te wisselen. Naast dat je de hanger als armband en ketting kunt dragen, kun je hem ook als clip aan je kleding clippen.

In aanvulling op de nieuwe stress management en meditatie functies, volgt de Leaf Urban ook de menstruatiecyclus. Hiermee wil de hanger je een inzicht geven in hoe bijvoorbeeld de dagen van je cyclus je stress en slaap beïnvloeden.

bellabeat-kopie

De Bellabeat synchroniseren is 2 seconden werk en enorm makkelijk. De app is enorm overzichtelijk en je kunt per dag je gegevens zien. Ook kun je je doelen per dag instellen en zien of je die gehaald hebt. Ik gebruik mijn Bellabeat nu twee dagen (als armband) en ik ben enorm blij met de alle data die eruit komt, het geeft mij echt een inzicht in mijn leven en maakt mij er meer bewust van.

 

Heb jij al smart jewelry?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *