BIEN – Mesh Sweater

BIEN is een merk dat is opgezet door Bintangdini, een vrouw die vanuit Indonesië naar Amsterdam verhuisde. Alle kleding wordt door Bintangdini zelf ontworpen. Het merk staat bekend om de fun en easy to wear kleding. Vandaag show ik mijn nieuwe mesh sweater.

img_0497

BIEN is gericht op het verkopen van fair-trade kleding, haar kleding wordt dan ook gemaakt in haar eigen thuisland Indonesië.  De kleding wordt zoveel mogelijk hand gemaakt, ieder kledingstuk is dus echt uniek. De oplages van de kleding zijn hierdoor ook niet zo groot.

De mesh sweater die ik graag wilde is dan ook een tijdje niet op voorraad geweest, maar gelukkig heeft Bintangdini mij heel lief op de hoogte gehouden en heb ik hem zoals je ziet binnen gekregen, yeah! Mocht je ook iets leuks gezien hebben tussen de lookbooks, twijfel dan niet en stuur Bintangdini een berichtje. Zij is te bereiken via info@bien-collections.com of +31 6 15 35 52 36. Het is een enorm lieve en behulpzame vrouw die met liefde haar kleding ontwerpt.img_0496

Mijn sweater is gemaakt van een erg zachte stof met aan de bovenkant, langs je hals, een stuk van mesh. De trui is te sluiten door middel van een rits in de nek, ook is de hals voorzien van een soort choker-ketting detail. Het model van de trui is een beetje cropped, daarom heb ik besloten hem te combineren met een hogere rok, zodat het mooi aan zou sluiten. Dankzij de mesh details van de trui, gaf mijn kettinkje eronder een enorm leuk effect. Dankzij de rode lipstick maak je er meteen een partylook van. Perfect voor bijvoorbeeld New Year’s Eve!

 

Wat vind jij van mijn nieuwe trui?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *