Brandfield.nl – Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is één van mijn favoriete sieradenmerken, alle sieraden zijn namelijk: tijdloos, handgemaakt en van enorm goede kwaliteit. Ik bestelde bij Brandfield de Ben Leather junior armband in het zwart en Ellen oorbellen.

Mijn pakketje van Brandfield ontving ik razendsnel, op werkdagen en zondag voor 23:00 uur besteld = de volgende dag in huis. Het was echt verpakt als een cadeautje én wat is er nou leuker dan een cadeautje voor jezelf en van jezelf uitpakken. img_7609

De armband die ik bestelde heet Ben Leather Black Junior armband. Eerst dacht ik dat junior voor kinderarmband stond, maar junior is gewoon een smallere versie van een normaal brede armband. Hierdoor is deze armband perfect voor naast andere armbanden of je horloge. Voordat je de armband kunt bestellen, moet je wel even de maat van je pols weten. Ik heb een pols van 17cm en bestelde de armband in 18cm en dit zit perfect. De armband kost € 85,00. Klik hier voor alle andere Buddha to Buddha armbanden.

img_7610
De oorbellen van Buddha to Buddha heb ik al sinds januari, maar wilde ik toch nog graag met jullie delen, omdat ik er erg blij mee ben. Ik heb de oorbellen sindsdien bijna dagelijks in en slaap er ook bijna standaard mee, zonder dat ik nog door heb dat ik ze in heb. De oorbellen blijven erg mooi en staan bij iedere outfit, oorbellen wisselen is dus echt niet meer nodig. De oorbellen die ik heb heten Ellen en kosten € 59,00. Klik hier voor alle andere Buddha to Buddha oorbellen.

 

Brandfield heeft een enorm grote Buddha to Buddha collectie, maar verkoopt hiernaast nog 170+ bekende fashion merken, met meer dan 10.000 artikelen zoals horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees is de webshop zeker het bezoeken waard. Bij een bestelling van €50 wordt je bestelling gratis verzonden.

 

 

Wat is jouw favo sieradenmerk?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *