Kylie Cosmetics Reign, Dolce K

Ik kan het niet ontkennen: ik volg de Kardashians al best een tijdje en was ik dan ook enorm nieuwsgierig naar Kylie Cosmetics, de cosmetica-lijn van Kylie Jenner. Toen er ineens een weekendactie met maar 5 dollar verzendkosten was, greep ik mijn kans. Ik bestelde Reign en Dolce K.

img_7516

Reign is één van de drie metal kleuren die Kylie verkoopt, het is een donkere brons achtige kleur. Deze metals zijn niet mat, maar blijven wel zelfs na eten/drinken perfect en heel lang zitten. Ze drogen je lippen ook niet uit, De kleur is wel vrij heftig. Alle metals kosten $18.00.

img_7527

Dolce K is een matte lipstick. Ik besloot hem als single te bestellen en niet als lipkit (in combinatie met lippotlood). De kleur is een beetje nude/beige en hierdoor perfect voor alledaags gebruik. De lipstick blijft echt de hele dag zitten, misschien dat je na eten/drinken een klein beetje bij moet werken, maar over het algemeen blijft hij perfect zitten. Enorme plus voor beide producten dus! Ik heb een verslaving voor lipbalms, omdat ik 24/7 droge lippen heb, hierdoor had ik verwacht dat een matte liquid een drama zou zijn. Gelukkig droogt deze je lippen totaal niet uit en heb je na een tijdje niet eens meer door dat er iets op je lippen zit. Alle liquids kosten $17.00.

img_7528

Ik bestelde de producten op woensdagavond en op dinsdag werden ze al bezorgd, super snelle service dus. Het pakketje komt ook echt als cadeautje aan, zoals je kunt zien. Houd wel rekening met invoerkosten, soms is het voordeliger om apart te bestellen namelijk. Ik was bijna 20 euro aan invoerkosten kwijt, hierdoor is het een vrije dure bestelling geworden en weet ik niet of ik het nog een keer zou doen. Niks ten nadele van de producten, want daar ben ik erg happy mee!

 

Heb jij ervaring met Kylie Cosmetics?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

  1. Wat een mooie lipsticks, ik ben ook al een tijdje benieuwd maar nog nooit iets besteld. Ik ga er nu nog eens over nadenken, super leuke foto’s en review!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *