Comfy travel pillow

We all know dat er comfortabelere dingen zijn dan reizen met het vliegtuig. Vaak heb je weinig keus en moet je er het beste van maken; zo ook ik, afgelopen woensdag. Gelukkig heb ik dankzij het innovatieve nekkussentje van Coolgift.com meer geslapen dan ooit!

Het bijzondere aan het kussentje is, is dat je hem 360 graden kunt dragen. Zo kun je er fijn met je kin op hangen en slapen, maar kun je hem ook net als ieder anders nekkussentje in je nek draaien. Daarnaast kun je hem als gewoon kussen gebruiken en in je nek leggen. Aan de zijkant zit zelfs een soort schuifvakje, waar je je telefoon in kunt schuiven, zodat je ongestoord muziek kunt luisteren en je je geen zorgen hoeft te maken om je telefoon. Ook kun je hem aan de voorkant vastmaken, zodat hij stevig om je nek blijft zitten en je perfect zittend kunt slapen.

Mocht je hem tijdens een tussenstop of na het reizen even niet nodig hebben, dan is hij op te rollen in een handig meeneemzakje en hierdoor ook aan je koffer/tas te hangen. Hierdoor is het kussentje niet alleen perfect voor vliegtuigreizen, maar ook handig voor bus/trein/auto etc.

Het kussentje kost €32,95 en is te koop in het zwart en blauw. Je hebt hem op werkdagen voor 22:55 besteld, de volgende dag in huis en de verzending kost €4,50. Hij is gemaakt van memory foam met een hoesje van een hele zachte stof. Dit hoesje kun je er af ritsen en wassen. Om je reiservaring compleet te maken, zitten er ook meteen goede oordoppen bij.

Ik heb wel eens vaker dit soort kussentjes gekocht, maar deze gebruikte ik meestal eenmalig door het gebrek aan comfort. Dit kussentje heeft zichzelf nu al bewezen; ik heb hem braaf op alle 3 mijn vluchten naar Sydney in en uitgepakt en heerlijk op geslapen.

 

Hoe maak jij reizen zo comfy mogelijk?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *